Analgetik

Alternativni nazivi: Analgetik

igra Painkiller - ova neverovatna igra na PC platformi. Ova igra je stvorena i pušten u najam u listopadu 2007. godine. Igra je odmah preuzeo prvo mjesto u svim ocjenama koje su mogli postojati. Igra je izmislio i razvijen od strane kompanije - Mindware Studios. Zanimljivo je da je novi i uzbudljiv - savršen je za sve one igrače ktotorye zaista cijenim žanr akcije. Mi jednostavno neće reći sve tajne Painkiller, bilo bi glupo. Na kraju krajeva, svi moraju osjetiti moć igra za sebe.

U ovoj igri stalno krvoprolića, postoji ogroman broj ubistava. A s obzirom na to da morate proći kroz mnogo toga na gotovs sa mitraljezima, pištolje i puške - oružja u igri Painkiller obavlja na najvišem nivou. Ova igra pokazuje sve ono što su sposobni da igraju odličan i uzbudljive žanr. Moram reći da je u Painkiller razine su potpuno različite. Programeri su stvorili sve ovo kako ne propustite gamer u igri. Za sve ljubitelje akcije žanra, opet, važno je da se u igru ​​i dinamičan, i šarene, a istovremeno bogat.

Dakle, recite nam nešto o priči igre i dodajte nekoliko zanimljivih činjenica: glavni lik, koji zapravo, odbacio. Postavite Stern prigovaranje i strah za sve ljude za čišćenje su Belial - hibrid Anđeli i demoni, dobra i zla u jednoj osobi. Zahvaljujući svom neobičnom srodstvo i misteriozan izgled, protagonist je dobila bez presedana prednosti, jer ovaj momak ima neke natprirodne sposobnosti nego vrlo ljut "viših vlasti." Hoće li dijete arhanđela u raj i pakao, kojima je, je postavljen, u onome što je izgledalo kao zatvor za opasne zatvorenike. Ova vrlo strog zatvor je ojačala zaštita. Njen čuvali troglavi pas Kerber. Valiar brzo ojačao, on je počeo da uči i da se nose sa svojim izvanredne vještine. Počeo je trenirati sebe.

Valiar "razvio" one sposobnosti koje mu je dao ovlasti neba. Uskoro je mogao da se kontroliše i on se oslobodio rob jednim ciljem. Bilo je nemoguće uvjeriti, a jedino što je htio - osvetiti njihovim tlačiteljima. Oni koji ga je poslao u progonstvo i oni koji su napravili tako da Valiar prestala da bude zajednički stanovnik oštre svijet igre.

vjerujte mi, Payne Killer igra - ovo je vrlo dobar izbor ako želiš uživati ​​u prekrasnom grafikom, veliki gameplay, jedinstvena priča, prekrasne prizore i borbe stalno ukazivao! Ova igra zaslužuje najvišu pohvale i najbolje što mogu rješavati samo igra!

Dakle, kako možete uživati ​​sve događa u ovoj igri. Morate instalirati proces igra, pogledajte online video Painkiller. To može biti video pregled, promo video - ništa! Onda možete posjetiti zvaničnom sajtu igre (http: // www. painkillergame. com / agegate. PHP), nakon svega ovoga, morate preuzeti igre Painkiller. Provjerite preuzete datoteke za maliciozne komponente i zlonamjernog softvera. Zatim instalirajte prethodno preuzeli i pregledava vaše datoteku na PC. Sada možete u potpunosti uživati ​​u igri! Da sumiramo, što on radi u igri: pogledajte video, idite na mjestu na, preuzimanje Painkiller, provjeri na viruse i instalirati igru! Sve!

Želimo ti puno sreće! Vidjet ćete voljeti ovu igru!