Need for Speed: The Run

Alternativni nazivi: Need for Speed: The Run

O da je NFS igre projekta imaju sve informacije od djece do odraslih, od navijača do trke onih koji nisu toliko impresionirani njima. Igra je Need for Speed: The Run je dalji nastavak legendarnog poboljšanih projekt koji će se otvoriti na nekim graničnim najnoviji upravljački program i da talenat na tok igre maksimalno zadovoljstvo. Projekt je doživio veliki broj modifikacija i napravio od svih prethodnih verzija čim je najbolje karakteristike. Na izložbi i prezentacija s velikim zadovoljstvom održati demonstracije sve prednosti ovog projekta. Glavna promjena u igri je u izgledu glavnog lika. Trenutno, on je dostavio bez zamućenja, koji se nalazi na sjedalo vozača, a već punopravni karaktera, koji ima mogućnost da napusti automobil da sakrije od policije, vidjeti prekrasne djevojke, uživati ​​u svojim omiljenim soda, a ne ustaje iz sjedala vozača. A čak i ako ove radnje se provode samo u Need for Speed: The Run video snimke i scenario scene, ali ovaj događaj je već predstavlja oko pozitivan trend u razvoju projekta.

S obzirom na činjenicu da je projekt se koristi u stvaranju motora, Frostbite 2, napredovanje bila namijenjena budućnost imidž igre, odnosno obaveza u skladu sa ovim kvalitetom i sjaj. To je ono što se dogodilo do svih dizajnera koji su aktivno sudjelovale u projektu. Razlika sa svojim prethodnicima NFS The Run PC je u jarkim bojama, kao i projekt priliku da ostvari vjerojatnost da se prijave djelimično uništenje. Danas, vaš uređaj će biti u mogućnosti da uskoči u jarak ili drugo dobiti u otvorene kada ne uspije na vrijeme za uključivanje ili ne biti u mogućnosti da se nose sa upravom. Mnogo bolje da se dramatičan promjenljivost vremena. Na primjer, kada počnete da putuju preko prostranstva pustinje ili kanjon na svom automobilu vjetrobran dobija val pijeska i šljunka, koji će se pojaviti u mjeri u kojoj realno, vi ćete misliti da zaista su sada u istoj pustinji i kanjon. A snijeg dan igra NFS The Run će vam pomoći da dobijete zadovoljstvo od samo škripanje snijega pod kotačima vozila, koja je u pratnji jedinstven zvuk motora.

S obzirom na priču igre ćete biti oduševljeni. Glavni junak igre je predstavljen u profesionalni vozač, koji je podigao novac za život kroz sudjelovanje u trećem-najviše druge rase. Tek sada on mora pokazati svoju sposobnost da se radionice uz pomoć pobjede u velikom trke u divljini na zapadnoj obali SAD-a. U stvari, ovo je glavna ideja ovog verziju igre. Sada je suština igre je proći rutom dugom, koji je podijeljen u nekoliko sekcija. U međuvremenu, od vas će se tražiti samo za preuzimanje Need for Speed: The Run, kako bi uživali u jedinstvenoj krajolik koji treperi kroz prozor. Svi istog projekta ne isključuje vjerojatnost progona i da organizuje potjera uključuje drugih vozača ili policiju.

Da li je to upravljanje parcele, a postoji mogućnost potraživanja, ali u Need for Speed: The Run stroj ne može uzrokovati sramotu.

Požurite NFS The Run preuzimanje, kako bi bio svjedok još jednu seriju lijepi projekt.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi