Mount & Blade

Alternativni nazivi: Mount & Blade

Igra Mount & Blade - veliki predstavnik žanra RPG, sa "sovjetski" konjica pristranost. Nije tajna njegove tvorevine, programeri, Yavuz porodica, zar ne. Igrači mogu se upoznati s projektom u svim fazama testiranja. Usput, na otvorenoj pozornici počela je 2005. godine. U isto vrijeme tvorci nikada na trenutak zaboraviti o igri, u stalnom razvoju njen dopune i ispravke. Ljubitelji žanra odmah primijetili da se nešto priprema velikih razmjera - uklapaju u zvaničnu prezentaciju igre koji može pretvoriti u gaming svijetu. Interakcija s igračima - to jest, možda, najmudriji rješenje za programere koji žele napraviti projekt za narod!

Počevši u Mount & Blade igre, naime, stvarajući izgled vašeg karaktera i radi položenog testa, rezultati koji će i dalje ovisiti o sudbini i osnovne karakteristike heroja, možete pronaći neke sličnosti sa projektom zaborav. U stvari, sve je mnogo ozbiljnije. Ovaj projekt je više od običnog RPG igračka. A ako usporedimo igra na drugim projektima, bilo bi mnogo više prikladno da bi privukli analogiju sa Corsairs ili Pirates. Ono što je istina, za razliku od gore, M & B sve glavne događaje odvijaju na čvrstom tlu.

The Mount & Blade povijest događaja koji se dešavaju na području fikcionalnog svijeta zove Calradia. Pejzaži dijelom podsjećaju srednjem vijeku. Evo, međutim, nećete morati da se sakriju od dosadnih čudovišta i boriti se sa strašno zlo. Ukupno kartaška igra ima pet carstava u kojima, ako dobro pogledate pažljivo, možete prepoznati Skandinaviji, nekoliko zemalja zapadne i južne Evrope, Rusije i Mongolije. Protagonist će putovati na teritoriju u Calradia pratnjom. I ovo je priča samo mali element velikih i složenih sistema. Sve se zaustavlja na trenutak. Važno je napomenuti da u Mount & Blade znakova (barem većina njih) su besmrtni. Oni mogu razonoditi za razne izmjene, nestati za neko vrijeme, ići u zatvor, ali igrači bi trebali znati da prije ili kasnije oni će se vratiti u igru ​​ponovo, živi i zdravi. Možda se čini da je takav ciklus znakova dosadan i nezanimljiv, ali to nije tako, naprotiv - ona pomaže da se bolje prilagode igru, postaje dio nje (sve na ekranu se suočava poznat!

Gameplay počinje nakon što možete preuzeti Mount & Blade. Na raznim lokacijama vaš lik će se dati poslova i zadataka. Misije može biti prilično različite nivoe kompleksnosti - da li da donese pismo, da li je osoba ubijena kao sreće. Kada narudžbe tuđe vam dosadi, možete pokušati svoju sreću u trgovini. Uz ovaj razvoj događaja, ne morate provesti sati proučavanja tagovi cijene i posebne značajke trgovine, odaberite aktivnost, a onda sama igra će vas uputiti na pravi put.

da istražite sve funkcije u igri može biti više, vidimo opisni video Mount Blade.