Metro 2033

Alternativni nazivi: Metro 2033

Metro 2033 - je kompjuterska igra ukrajinski studio 4A Games, stvorio ovu igru ​​u žanru pucačina iz prvog lica u 2010. na istoimenom romanu D. Glukhovski "Metro 2033". Programeri prilično kreativan pristup u procesu prerade priče. Oni su odlučili proširiti broj epizoda i dodati alternativu u izolaciji.

Ako se odlučite za preuzimanje igre Metro 2033, a onda je počeo da igra to, naučit ćete da je akcija odvija nakon trećeg svijeta nuklearnog rata, nakon čega sve preživjele svelo na metro u kojem je stanica postala nezavisna grad-država, koji se tereti za ratni komunista i neofašisti trgovca. Vidjet će se upoznati s glavnim lik Andrew jednostavan momak koji živi na metro stanice "ENEA" i slučajno pala u čudnim okolnostima. Stalker Hunter mu nalaže da se vrlo važnu misiju ... Mi nećemo prepričavaju priču pored Metro 2033 igra odvijala za vas nepredvidiv.

Metro 2033 igra u kojoj puno likova. Također je Artem:

• Alexander "Dry" Sukhov - Artem je očuh.

• Hunter - član Reda "Sparta".

• Jack - jedan od Artyom.

A još Bourbon, Khan, Andrew "Master", Saša, Ullman, Paul Maxim Komarov, Miller, Daniel, Vladimir, Boris i Stepan.

Ako još niste odlučili da li će preuzeti Metro 2033, savjetujemo vam da pitati za Internet Video Metro 2033, s obzirom da ste sigurni da je igra je odlične grafike i PhysX-efekte. U mnogim videa možete vidjeti kako je to divna rasvjete u igri se aktivira malih objekata, stvarajući atmosferu živjeli u svijetu.

Kada pokrenete reprodukciju u Metro 2033, je prošla, to će se neminovno vas upoznati različite vrste neprijatelja. Ovaj mutant vampiri, uvijek napadaju timova, ovaj peder koji je također grupisani za napad. Samo ovo drugo će biti manji i vrlo brzo. Dolaze na površinu, možete upoznati leteći demonima, a ipak je vrlo opasan mutanti - Guardians. Postoji još jedna vrsta mutanata - bibliotekar, vrlo velike i stvara značajna oštećenja. Tu Nosach da napadaju, osim uobičajenih fizičkih napada, pa čak i koristiti posebne akustičnih valova. A nismo navedene sve mutanti: postoje samo 15 vrsta.

Pored čudovišta toliko problema da očekuje od svih vrsta razbojnika i članovi različitih grupa, koja je u Metro 2033 četiri gangstera, komunisti, fašisti i rendžeri. Pored ovih neprijatelja možete sresti u tunelima abnormalne manifestacijama.

Zaustavili smo se na opis neprijatelja i jasno je da će im trebati da se bore. U igri za njihovo uništavanje tamo kao opreme i naoružanja. U zavisnosti od toga kakav stil ste odabrali, važno i da će ovisiti o izboru kostima. Po defaultu, oni su podijeljeni u jurišnika kostime (sa ozbiljnim oklop, ali sam po sebi je vrlo bučno, i stoga, upadljiv) i stelsovye odijela (niska razina buke, ali slab oklop).

U igri Metro 2033 oružja prisutna u dovoljnoj količini. Konvencionalnog oružja, postoje 14 vrste nož, pištolj, motherfucker (niske potrošnje stroj rukotvorina), Kalash, NE (snažan tihi stroj opremljen laserskim nišanom), sačmarica Doublet, zračna puška Tihar, šest sačmaricu Bruise, iglomet Helsing (snimanje strelice), avtodrobovik , Električni Rail pištolj i dinamit. Kako bi se pomoglo heroji su još dvije vrste oružja štafelaja, devet vrsta opreme i dvije vrste oklopa.

Ja želim da kažem da je igra Metro 2033 - je veliki predstavnik žanra, i zato Vas molimo da osobno potvrditi ovo. Sretno!