Manhunt

Alternativni nazivi: Manhunt

Igra Manhunt je neobično skandalozno kompjuterske igre. Ova igra je razvijen u žanru u žanru stealth akcije, radnje koje se odvijaju u trećem licu.

kompjuterske igre Manhunt preuzimanje može samo za odrasle igrača. Za maloljetne korisnici pristupaju igri je zatvoren. Igra Manhant možete ga preuzeti na bilo koje druge web koji pruža takvu priliku. Na primjer, to može biti učinjeno na torrent.

Vi imate jedinstvenu priliku da pogledate video o igri Manhunt. To se može učiniti na zvaničnom sajtu igre ili na youtube. U video otkriva osnovne informacije o igri, likovi su predstavljeni, oružje i više.

PC Manhunt - je jedinstvena igra sa zadivljujućim znakova. Uz neke od njih možete pronaći u ovom izvještaju:

1. James Earl Gotovina je glavni junak u igri. Ovaj lik je osuđen na smrt injekcijom, ali da je "spasio". James ozbiljan i tmuran. On je najbolji u stanju da ubiju neprijatelja.

2. Lionel Charles Starkveder \ direktor je glavni antagonist u igri. On je direktor struke. Nekada bio vrlo poznat, a sada ukloniti nepristojno filmova. Iz toga slijedi glavni lik i obavještava ga koriste posebne opreme.

3. Ramirez je jednooki Latino. On je vođa psi rata, kao i asistent Charles Starkveder. Ona koristi silu, prisiljavajući banda da ga sluša. Njegovo oružje - sačmaricu i snajperske puške. To ubija Cash.

4. Piggs je jedan od šefova igre. On živi u potkrovlju direktora. On nosi kožu i glavu mladog vepra.

5. Rogue - lik koji je obična skitnica. U jednom od poglavlja Keshu morao je provesti u nekom smjeru.

6. Novinar je reportёrshey koji pokušava riješiti pitanje Charles Starkveder. Cache morate odvesti u stan, tako da je mogla pokupiti dokaz zločina Charles Starkveder.

7. Gary Sheyffer je šef policije u Karser City. Ovaj lik je podređen Charles Starkveder. Nakon ubistva svog šefa, on je optužen za korupciju.

8. Lider Cerberus Cerberus je zapovjednik tijekom igre, ali i šalje glavni lik u različitim mjestima. Ubijen je od strane protagonista.

9. White Rabbit je čovjek obučen u kostim zeca. Ovaj lik Starvezera desna ruka. Njegovo oružje - sačmaricu. Ubijen je od strane protagonista.

Manhant igra koja je bogata protivnici:

1. Kapuljači su ulice razbojnika. Oni su koristili poluge, palicama, palicama.

2. Skins su bandu skinheadsa, koji lovi za glavni lik.

3. Psi rata je skupina ratnih veterana, kao i profesionalnih lovaca na glave.

4. Lubanja je grupa satanisti koji nosi maske i ogrtače s kapuljačama.

5. Da li su mentalno retardirani beba masti muškaraca s pedofilskim tendencijama. Oni nose maske marioneta.

6. Thugs je gomila psihopata koji pate od mentalnih bolesti.

7. Policija Lock-Grad je Grad policija za blokiranje

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi