Knight Legend

Alternativni nazivi: Knightova bajka

MORPG turn-based strategije igrači su se već pridružili Legend of the Knight RPG igri. Ovo je još jedna fantastična priča, gdje je magija norma života bajke. Svaki lik ga posjeduje i stalno poboljšava svoj nivo sve dok ne postane univerzalni ratnik.

Glavni nacrt parcele: bitka snaga Svjetlosti protiv demona koji uništavaju svijet. Ovde veličanstvena grafika sa jasnim crtežom, sjajnim specijalnim efektima, rastućom dinamikom događaja, fascinantnom temom priče, originalnim potragama, uzbudljivim masovnim bitkama i PvP - kada se jedan igrač suprotstavi drugom, u potpunosti se manifestuje.

Kada birate svog heroja: vitez, mag, ubica ili tragač, samo osetite koji je od vas bliži u duhu, jer su njihove veštine donekle slične i svaka sposobnost je važna. Postepeno ih razvijajte kako bi postigli savršenstvo ispunjavanjem mnogih zadataka koji su označeni desno u gornjem uglu igrališta. Zahvaljujući tome dobićete novo iskustvo, sposobnosti, oružje i uniforme.

U prvoj fazi, dobićete pratioca koji će vam reći u kom pravcu treba ići, pomoći vam da se udobno smjestite u tajanstveni svijet, podržite vas u trenutku opasnosti. Ali jednom ga vještica otme, a sada je vaš zadatak spasiti njenog partnera. Iskoristite stečeno iskustvo da biste dalje razvijali sebe.

.Kada se igra fokusira na dinamiku događaja, naime - na bitke, pumpanje likova događa se prilično brzo. Nakon svake uspješne bitke ili završenog zadatka imate privilegiju da steknete neku korisnost.

Prvi krug se igra živo zahvaljujući pozivima, ali postepeno proces postaje sve bogatiji i složeniji. Stičući iskustvo, pripremite se da ga primenite u praksi, kada će najopasniji neprijatelji, pod kontrolom drugih igrača, izaći protiv vas. Ali ako je razumno primeniti magične artefakte, moći ćete da odbacite neprijateljske snage i da vam pomognu:

  • Preobrazba, promjena nekontrolisanih, slučajnih svojstava stvari;
  • Sinteza koja uništava neke objekte kako bi se poboljšale karakteristike drugih;
  • Casting - mogućnost rastavljanja objekta na dijelove i dobivanje željenog elementa;
  • Unapređenje - kvalitet, koji omogućava značajno poboljšanje postojećih karakteristika objekata.

Približavajući svoje avanture do jedanaestog nivoa, možete stvoriti svoju zvijer. Nakon toga, bit ćete u pratnji nezamjenjivog asistenta u svim bitkama, koji može pružiti značajnu pomoć na bojnom polju, smanjiti neprijateljske snage i odvesti vas na novi nivo.

.Kada je svaka kupovina skupa, u vašoj blagajni postoji valuta - srebrni i zlatni kovani novac. Životinje se razmjenjuju za srebro, usluge kovanja opreme, a zlato pruža vrijednije predmete koji se mogu dobiti u virtualnoj trgovini.

VKontakte i Odnoklassniki igrači su se ujedinili oko igre Legend of the Knight i spremni su podijeliti svoje iskustvo.

  • Bez stvaranja zvijeri, ne možete učiniti ako želite učinkovito boriti i proći razine.
  • Koristeći silu "Tresenja Zemlje", u jednoj akciji uništite neprijatelja, ali udarac neće biti tako stisnut ako ste dostigli viši nivo. U ovom slučaju, partner Angel će vam donijeti više koristi.
  • Izabravši heroja na samom početku, ne možete ga zamijeniti drugim. Razmislite o svim tačkama prije nego što napravite konačni izbor.
  • Da odmah izađete iz bitke, koristite funkciju "Quick End". Ali ako ste u režimu preko celog ekrana, može postati nedostupan.
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi