Jail Wars

Alternativni nazivi: Jail Wars

Game & nbsp; Jail Wars & ndash; besplatni browser baziran MMORPG krivičnih predmeta. Ako ste umorni od biti uzoran građanin koji nikada ne razbija slovo zakona, to je vrijeme da uronite u virtualnu svemir i postali ozloglašeni varalica. Start Jail Wars & nbsp; play, naći ćete se okruženi agresivnim i opasni kriminalci. Međutim, možete preživjeti pobune u zatvoru, ne naginje uprave koja će pokušati učiniti sve što je moguće da se smiri banditima. Ostavljajući iza sebe sve teškoće i teškoće, vi će se kretati sve više i više kao predstavnik vanrednih karijere kriminaliteta. Uskoro ćete biti proslavljen u krugovima vlastite vrste, zaraditi kredibilitet i da će osjeća ugodno u toj ulozi. Doživite uzbudljive osjećaj uspjeha, podići nivo adrenalina u krvi, sijanja u slobodno vrijeme za uzbudljivu igru!

Član krivičnog zajednica može biti bilo ko. Sistemski zahtjevi za utakmicu sparing. Također download Ne morate da. Samo stvoriti račun. Jail Wars registracija je kako slijedi: unesite adresu e-pošte, koji će služiti kao prijava, lozinke promišljen, prepisati kod sa slike i pritisnite gumb i laquo; Napravi račun & raquo;. Budite spremni za činjenicu da je registracija ste prihvatili pravila i ugovor projekta. Sljedeća, hoćeš stvaranje karaktera. Morate definirati četiri postojeća sindikati: Cosa Nostra, braća, crna braća i vojnih stražara. Svaki sindikat ima svoju jedinicu. Nakon što vaš izbor, imajte na umu ime svog karaktera, odaberite željeni podu, a zatim stvoriti izgled vašem ukusu (lice, kosu).

Tijekom igre Jail Wars online moraju razviti svoj karakter. Vi ćete kreću samouvjereno kroz nivoe dok ne dođete do najviših & ndash; 30.. Uz svaki naredni nivo pokoravanje ste akumulirati tri boda i jedan bod parametara vještina. To znači da je daljnje & ndash; jači postaje vaš heroj. Tek nakon razinu 15 ti punopravni član sindikata, i dobiti puno prednosti. Na primjer, pristup zajedničkom dvorištu, sindicirani tetovaže na pregled događaja i laquo; Riot u zatvoru & raquo; i još mnogo toga.

Naravno, svaki od sindikata svoje specifičnosti, ali postoje vještine koje su na raspolaganju članovima bilo sindikata. Podijeliti ukupne vještine u aktivne i pasivne. A tri grane općeg znanja dati priliku da sami biraju svog razvojni put. Vještine uključuju grane borac moćne ruke, osjećaj prodoran udarac borbeni bijes, otvorene rane, niz radova, egzekutor i Fury. Ova grana ima za cilj da dovede do maksimalno oštećenje. Ako želite da imaju visoku defanzivni karakteristike, odaberite ogranak tjelohranitelja, koji uključuje sljedeće vještine: teška meta, inicijator, dezorijentacija, preživio, kameni zid, jak tijelo, sa svojoj zadnjoj snagom, prekretnica. Pa, ogranak talenata pod nazivom saučesnika se u cilju efikasnog korištenja pomoćnih predmeta. Sa razvojem ove grane će biti dostupna na takve sposobnosti kao što su prva pomoć, talkativeness, slaba točka, bezopasnim, ekonomično, medicinskih, preciznih proračuna, a podli trik. Kao što ste naučili vještine u toku igre ćete otvoriti više i više. Uzgred, možete poboljšati kao jedna od oblasti, a savladaju najpotrebnije različitih.

Jedna od cool čipova koji se može pohvaliti igra Jail PANDORA & ndash; tetovaže. To je njihovo prisustvo se razlikuje od bandita vlasti. Dakle, uvijek možete naći njihovu vrstu. Usput, kada želite da vaše tijelo uljepšati simboličan ukrasi, će birati. Više od 1.000 vrsta tetovaža se nudi na pažnji!

također igraju ruku u Jail Wars , možete koristiti veliki arsenal oružja. Budući da dolazite sve vrste borbe ili trener ili drugim igračima i tekuće rat između samih sindikata, ne možete učiniti bez pristojan oružja. Zalihe bokseri, noževi, oštrenje, palicama, lancima i druge dobre. Postoje u igri i doping. To uključuje komplet prve pomoći, jača, i ljubitelja.

& nbsp;

Važno je napomenuti mogućnost stvaranja unutar bande sindikat. Smart igrača zajedno igrati igre online Jail Wars, koristeći svoj puni potencijal. Ne zaboravite da možete uzeti u grupacija često ne mogu priuštiti tvrdoglav usamljenik. Iako je, u principu, niko ste došli da ništa ne obavezuje. Igrajte se na zabavan, neprijateljstvo prema zdravstvenim sa suprotne sindikatima, stvoriti više i više nereda u slobodu izbora, i beskrajno mrzio ćelija Anger budnim zatvorske uprave. Neka ispuniti sva vaša očekivanja!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi