Empire Online

Alternativni nazivi: Empire Online

Empire Online iz sela na vlast. & nbsp;

Koncept strategije je razrađen sistem akcija za postizanje globalnog cilja korištenja raspoloživih resursa. Browser Igra Empire strategije je dostupna milionima igrača online. Posebnost ovog projekta je da sve Radnja se odvija u realnom vremenu, a korisnici u projektu ima više od 30 miliona.

Početak reprodukcije Imperia Online, korisnik nije komplikovan obrazac za prijavu koji se sastoji od samo tri polja - ime, lozinku i e-mail adresu. Nakon ovog postupka, onog trenutka igrač je prebačen u vremenu u srednjem vijeku, dobiva komad zemlje sa svega nekoliko kuća. Trening završava dovoljno brzo i korisnik nema drugog izbora nego da misle i kako izgraditi uspješnu strategiju koja će preobraziti u malom selu u velikog i moćnog carstva sjajno. Sredstva za izgradnju snažan carstvo u projektu samo četiri imena & ndash; zlato, kamen, drvo i željezo. Koristeći um, i raspoloživih sredstava, igrač će ići dug put.

razvijati i dominirati. & nbsp;

pravaca razvoja vlastitog carstva u igri su različite, sami igrači odredi njegov scenarij uspjeh, ali ako se ne razvijaju u isto vrijeme sve pravce, bias u jednom ili drugom pravcu će svakako utjecati na kvalitetu života građana. Zadaci u projekt izgrađen na takav način da se održi zajednički imenitelj.

igara Empire Online daje vam priliku da razviju samo četiri područja djelatnosti:

  • vojne politike & ndash; stvoriti moćnu vojsku moguće u izgradnji specijalnih objekata, razvoj naučne osnove za proučavanje novih vrsta oružja. Jaku vojsku omogućuje igrač za proširenje teritorija, povezuje pokrajina u glavni grad države i da se formiraju kolonije;
  • Growth & ndash; postići vađenje resursa i dostupnost objekata. Što više ljudi u virtualnom zemlji, to je veća radne snage i veći kapacitet za prikupljanje poreza. Druga vrsta prihoda trgovine. Možete trgovati s drugim igračima.
  • diplomatiju i saveznici & ndash; susjedima i prijateljima na utakmicu je potrebno ne samo da gradi trgovinske odnose i načine i za vojnim savezima. Pridruživanje postojeći savez ili otvorite svoj ​​player, pa čak i doprinose opštem trezora, ali dobija od prijatelja tehnologije, vojnu podršku, ili jednostavno ne mogu posuditi novac.
  • kulturnog razvitka & ndash; trebate izgraditi prekrasan grad s kulturnim atrakcijama, to ukazuje na jaku ekonomiju. Igrač nije nužno vojnim sredstvima može proširiti svoje teritorije, drugi učesnici u projektu može žele da se pridruže snažan carstvo bez borbe.

Great People Empire Online ima drugu funkciju u njoj dinastije vladara, koji mogu zaraditi njihovo iskustvo. Svaki car ima svoje sposobnosti i snage u bilo kojem području. Važno je napomenuti da ovi likovi žive u stvarnom životu, oni se rađaju, odrastaju, ostari i umre. Svaki veliki ljudski talenat da ništa, na primjer, to može povećati broj vojnika.

U nacrtu Empire Online možete igrati na neodređeno vrijeme, igra radi u sporom tempu, ali korisnik ne dosadi dugo čekanja, dok je jedan zadatak, možete slobodno raditi druge. Igrači u projektu su u mogućnosti da komuniciraju jedni s drugima, razgovarati o zajedničkim strategijama, planovima i načinima razvoja.

Posebnu pažnju treba obratiti na grafiku i zvuk. Odličan pratiti slike i skladan dizajn zvuk će zadovoljiti i najzahtjevnije igrače.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi