Fortnite

Alternativni nazivi: Fortnite

Fortnite online & ndash; free fantastičan strateška igra s elementima preživljavanja, pratiti u crtanom filmu stilu. Kombinacija njihove zastrašujuće pojave čudovišta i uključivanja duhovite trenutke & ndash; vizitkartu zabave na mreži. Igra je stvarno okrenuo originala. & Nbsp; Kompanija Epic Games , u izradi polovnih motora Unreal Engine 4, tako da je igra u svijetu da se kreće i brzo mijenja. Ovdje ćete naći nevjerovatan avanture. Možete osjetiti nevjerovatan emociju riječi!

Igrači će biti prebačen u virtualnom prostoru, koji je pun čudovišta. U tim trenucima kada je borba vodi do njih, Igra Fortnite pretvara u treće osoba pucač. Kontrolisanjem svoj lik, ulazite u grijanom bitku sa različitim odvratan stvorenja koji dolaze u gomilama. Ali ove bitke ćete imati priliku da se pripremi. Činjenica je da je svijet je uređen na takav način da svoj zanimljiv akcija ovisi o doba dana. Tokom dana radite izgradnju i jačanje odbrambene građevine i pripremiti zamke za različite čudovišta. Čim padne noć na terenu, monstrume oluja u punoj snazi. U ovo doba dana je najbolje da bude na sigurnom mjestu i ne luta negdje na otvorenom prostoru, jer ove strašne stvorenja osjećati sami gospodari situacije i spremni da se presele u uništiti svima koji pokazuju nemar. Nakon što je počeo da igra Fortnite, trebate pokušati ih naći savjet da ne drhti čim sutradan dođe do kraja. Nemilosrdno vatru natrag dosadnih čudovišta, nakon što je neophodno nabavku oružja. Ne ostavljajte zlo stvorenja nema šanse!

Odmah nakon Fortnite Registracija će vas odvesti na otvoreno prvenstvo, počinje da se razvija. Dok se dvorište svjetlo, brzo prikupiti što više sredstava i više podignu njegovu kuću. Trebat će vam građevinskih materijala kao što su drvo, kamen, ciglu. Izgradnja je jedan od najvažnijih aspekata igre. Dakle, u cijeloj gameplay ćete poboljšati ono što će biti u stanju stvoriti. Promijeniti u skladu sa krovova, potkrovlja, stepenice i druge elemente zgrada. Još jedna vrlo važna stvar se smatra da bude usvojen. I to je također predmet poboljšanje. Dostupan za nadogradnju na raspolaganju oružje. Evo jednog primjera. Koristite jednostavan samostrel, i na kraju čak i dodati da je pištolj za omamljivanje, i prije nego što znate, i & nbsp; Eksplozivi može biti opremljen. Igrajte igru ​​Fortnite & ndash; To znači stalno razvijati i postati jači. Ali, ne zaboravite da su testovi su također postaju sve ozbiljnije.

gameplay uključuje jedan kompanija i zajedničke igre. & Nbsp; Da bi se efikasno bave invazija čudovišta, igrači često stvaraju saveze i klanova. Podyschu sebe pouzdani drugovi i djelovati zajedno s njima. Vi ćete vidjeti, to će biti još zanimljivije!

& nbsp;

Fortnite besplatno će dati priliku uživati ​​provode svoje slobodno vrijeme. Ne gubite ni minuta još više i pridružite se zabave gaming zajednice. Neka ispuniti sva vaša očekivanja!

 

Play također