Fortnite

Alternativni nazivi: Fortnite

Fortnite online besplatna fantastična igra sa elementima preživljavanja i pucačica, nacrtana u crtanom stilu. Kombinacija čudovišta zastrašujuće sa njihovim izgledom i preplitanjem šaljivih trenutaka vizit karte ove online zabave. Igra se zaista ispostavila kao originalna. Kompanija Epic Games, koja je razvila projekat koristila je motor Unreal Engine 4, tako da je svijet igre postao mobilan i dinamički mijenja. Ovde ćete pronaći neverovatne avanture.

Players će biti prebačeni u virtualne prostore, gde su puni čudovišta. U tim trenucima kada se borite s njima, igra Fortnite se pretvara u treće lice. Ali za ove bitke imate priliku da se pripremite. Stvar je u tome što je svet ovdje uređen na tako interesantan način da vaše akcije zavise od vremena dana. U ovo doba dana bolje je biti na sigurnom mjestu, a ne lutati negde na otvorenom prostoru, jer ova strašna stvorenja osećaju se kao majstori situacije i spremna su da unište sve koji su bezbrižni. Počeo je Fortnite da igra, trebalo bi da se trudiš da nađeš vijeće na njima, kako ne bi se drhtao straha, čim se sutradan završi. Ne ostavljajte zla stvorenja šansu!

Odmah nakon registracije Fortnite vas odvede u otvoreni svet igre, počnite da savladate. Dok je svetlost u dvorištu, brzo sakupite više resursa i uskoro ćete izgraditi svoju kuću. Takvi građevinski materijali će vam trebati kao drvo, kamen, cigla. Izgradnja je jedan od najvažnijih aspekata igre. Dakle, tokom celog igranja, poboljšaćeš šta možeš da napraviš. Promjene podležu krovovima, tavanima, stepenicama i drugim elementima zgrada. Još jedna vrlo važna tačka je naoružanje. I to takođe podleže poboljšanju. Dostupan je za nadogradnju raspoloživih vrsta oružja. Dajte nam primer. Koristite jednostavno jedrenje i vremenom i dodajte mu električni udar, a tamo izgledate i možete ga opremiti eksplozivom. Igra Fortnite znači stalno razvijati i postati jača. Ali zapamtite da testovi takođe postaju ozbiljniji.

Proces igre obezbeđuje i jednu kompaniju i zajedničku igru. Za efikasno rešavanje invazije na čudovišta, igrači često stvaraju saveze i klanove. Pronađite svoje pouzdane pratioce i djelujte zajedno sa njima. Ovde ćete videti, tako da će biti još interesantnije!

Ne zaboravite na originalni način rezanja sa drugim igračima. Ne bacaju ostrvo u kompaniju od 90 igrača i mora biti samo jedan pobednik. U ovom slučaju moći ćete:

  • za izvlačenje resursa;
  • da pronađe sanduk sa opremom;
  • ogradnja pojačanja;
  • da puca i uništi neprijatelje;
  • sakri se od neprijatelja;
  • istražiti teritoriju;
  • izbušeni od zone znoja koja je ikada suzila;
  • review!

Fortnite besplatno će pružiti priliku provesti vrijeme sa zadovoljstvom. Nemojte izgubiti još jedan minut i pridružite se društvenoj igri igara. Neka se sve vaše nade ostvaruju!

 

Play također