Alternativni nazivi: Legends Nogomet

igra fudbal legende da se stvori zvijezda.

Nogomet igra miliona, svaki navijač bih da jednom u svom životu biti na travnjaka stadiona kao igrač koji je napravio odlučujući udarac na gol. Povike cilj, huk stadiona, radost pobjede, ovaj san može biti ispunjen u virtualnom svijetu igre fudbalska legenda. Samo u ovoj novoj igri, bilo tko može ući u teren kao igrač, postaje jedan od tima i osjetite okus pobjede.

Za razliku od drugih igara na nogomet, ova igra pruža mogućnost da upravlja samo jedan jedini igrač u meču, a ne na cijeli tim. Ovdje u prvom planu sposobnosti svakog od deset sportista, sjedi ispred svog monitora, i koordinirao rad svih članova tima. Greška se može osvojiti sve troškove, kao u stvarnom životu.

Football Legends igra u kojoj postoji mogućnost da pozove prave prijatelje da igraju nogomet, jer da se suoči na stadionu i da igraju nogomet na travi nije uvijek moguće, ali kod kuće, nakon dugog radnog dana, da dođu u teretanu sa svojim prijateljima, to je pravi odmor . Kada se tim je spreman da se bori za titulu, igrači mogu kreirati svoje nogometnog kluba i učestvuju u svijetu prvenstvo među mnogim timovima, i kako da znam da postane pravi šampion.

 

 

spreman za igru ​​fudbalska legenda.

U cilju da se pridruže uzbudljiv svijet nogometa fudbalska legenda preuzeli program klijent je potrebno. Naredba jednostavna, prvo morate se registrirati, a zatim instalirati program i početi stvarati svoju Soccer Star.

Developers nude igračima veliki nastup urednik je pozivne kartice igre. Fudbaleri može postaviti jedinstveni izgled:

  • crte lica, do popune portret sličnost sa stvarnom osobom;
  • Rost;
  • Teloslozhenie;
  • Bazovuyu oblik, zaštita i osobni stil.

Kreirajte svoj ​​fudbalska legenda, igrači mogu odmah ići na teren za treninge. U ovom režimu, nema drugih igrača, samo golman koji upravlja umjetne inteligencije, usput, samo golman robot u svakom slučaju, ostali igrači na terenu, pravi ljudi. U režimu treninga moguće je savladati udaraca iz cijelog igrališta, dribling, sve vrste prolaza, raznih finti.

režima u igri puno, ne samo da se igra i vježba. Igrač može stvoriti svoj ​​tim od prijatelja, ili se pridružiti postojećim jedan, da stvori svoj ​​klub, sudjelovati u turnirima ili obavljaju poslove koji se pojavljuju u igri svaki dan.

Nakon svake igre lik dobiva određeni iznos novca igre i iskustvo. Akumulacija oba omogućuje nam da razvijemo fudbaler, sve naslove da poveća svoju brzinu, izdržljivost i druge fizičke karakteristike. Igra ima priliku da kupi igrač sportske opreme, što takođe utiče na kvalitet svoje igre.

dobar tim igra zahtijeva koordiniran rad svih sportaša, tako da mogu učestvovati u prijateljskim utakmicama, vježbanje kolektivna igra i mjesto na terenu svakog učesnika. Igrači imaju sposobnost da stvaraju više igrača i izaberite lik neposredno prije početka utakmice. Također podržava razmjenu i prodaju igrača.

Football Legends Igra je vrlo zabavan, to je zapanjujuće lijepe grafike, koji prenosi svaki detalj onoga što se događa na terenu. Navijači na stadionu i komentatori reaguju na ono što se događa, da daje osjećaj za realnost. Sve igre se mogu sačuvati i pregledane.

 

Play također