Farming Simulator 2013

Alternativni nazivi: Farming Simulator 2013

Igra Farming Simulator 2013 je nastavak poznate igre o poljoprivredi, koji je već voljen milijuni igrača. To je bila prva verzija ove igre bio je otvaranje prema svijetu igračima. Ogroman broj ažuriranja za vas čeka u Farming Simulator 2013.

Online igre Farming Simulator 2013 možete skinuti sa zvaničnog sajta igre, nakon što je kupio licencu na njemu ili na bilo kojem drugom mjestu koje nudi ovaj pristup. Također download Farming Simulator 2013 možete da kroz popularne torrent, ali prije toga morate instalirati ga na računalo.

Možete se registrovati online igra Farming Simulator 2013 besplatno. Da biste to učinili morate pisati o sljedeće informacije:

1) jedinstveni prijava.

2) e-poštanski sandučić i lozinku.

Prije nego počnete igrati Farming Simulator 2013 morat ćete provjeriti da li računalo zadovoljava sljedeće sistemske zahtjeve:

1) 2 GHz Intel - procesor.

2) 1025 MB - RAM-a.

3) 1,5 GB - HDD.

Također, imate jedinstvenu priliku da gledam Pro igra Farming Simulator 2013 video. Svi video igre otkriti svoje osnovne funkcije, karakteristike i pravila igre.

U online igra o farmi Farming Simulator 2013 je napravio mnogo različitih inovacija. Ova verzija je ostvario najveću popularnost.

sučelje je Farming Simulator 2013 prijateljski, bogate u različitim bojama i nemoguće jednostavno. U ovoj igri dodaje razne ažurira i potpuno nove poljoprivredne mehanizacije, koje su namijenjene za sadnju i berbu različitih kultura.

Farming Simulator 2013 i iznenaditi sa različitim tipovima krajolika i raznolikost usjeva i životinja.

U Farming Simulator 2013 nudi mogućnosti za vas da izmjene (stvaranje i utovar), prevoznih sredstava i korištenja ekipirovok.

Ova igra je dizajniran za multiplayer igre. Bilo je tu na istom mjestu može se pobrinuti za do deset osoba. Glavni uslov za ovu funkciju - je da su svi učesnici bili prijatelji.

Početi da se brinu za svoje male komad zemlje u Farming Simulator 2013, pretvarajući ga u izuzetno lijepa i prosperitetna farme, što će vam donijeti prihod u prilično kratkom vremenskom periodu, primjenjujući minimum napora.

Ne zaboravite da se brine o životinjama: da rastu hranu za njih, da se ne zaboravi da se hrani. Uz ovaj ćete dobiti više profita.

Grow raznih usjeva za prodaju, proizvodnja ostalih proizvoda i hrane za životinje.

Ako pratite upute u igri, vi ćete vrlo brzo postati prosperitetna farmer koji će stalno primati nagrade za svoja dostignuća.

Igra Farming Simulator 2013 godine nije ostavio nikoga ravnodušnim. Pridružite fermomanii broj navijača, postavši najuspješniji Gamer u svijetu Farming Simulator 2013.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi