Farming Simulator 14

Alternativni nazivi: Farming Simulator 14

Game Farming Simulator 14 za prirodne farme. Ova tema, kako se čini, dugo se igra na svim stranama, i od nje se ne može očekivati ​​ništa novo. Ali tek za sada, dok Farming Simulator 14, čiji razvoj je bio okupiran od strane GIANTS Software, neće se ugledati. Nijednom drugom nećete naći takvu vrstu poljoprivredne mehanizacije (14 naslova), kao ovdje. Postoje traktori, prikolice, kultivatori, sejalice, kombajni, prskalice za đubrivo, kosilice, rezervoari za kompostiranje i još mnogo toga.

Za početak, potreban vam je Farming Simulator 14 za preuzimanje na vaš telefon ili tablet i pažljivo vodite obuku. Iako se igračka distribuira besplatno, a napredak se može postići bez ulaganja dodatnog kapitala, tu je i plaćeni sadržaj. Cene počinju od 90 centi. Takođe postoji mogućnost downloada Farming Simulator 14 na računar, a onda će se sve što se dogoditi na velikom ekranu videti u svim detaljima. Međutim, čak i na malom ekranu mobilnog uređaja nećete doživeti neugodnosti, tako da je programer sve dobro osmišljen.

Set ekrana i druge funkcije.

Da biste zapamtili šta grafičke slike znače na monitoru. Oni služe za izvođenje različitih komandi i akcija i lako ih razumiju. Prodavnica u kojoj se roba prodaje i kupuje prikazana je kao korpa u gornjem redu. Brojevi pored ovoga su vaš račun za proveru. Sledeći je procenat zaliha, nivo goriva i ikona menija. Desno, velika skala označava brzinu mašine. S lijeve strane možete videti mapu farme. U donjem redu, ikona prikazuje vrstu izabrane tehnike koju trenutno kontrolišete, a klikom na njega se jedinica menja. Poslednja su akcijska dugmad.

Game Farming Simulator 14 je pripremio za igrače:

  • Masa zabave s živopisnom 3D grafikom
  • Komunikacije s drugim igračima
  • Razvoj sopstvene farme
  • Postizanje novih visina kroz naporan rad

Svaka stavka ima mnogo grana. Na primer, razvoj privrede znači rad na terenu (setva i sakupljanje različitih useva korišćenjem različitih tehnika), skrb za stoku i mašineriju, zapošljavanje radnika. Vremenom ćete imati nove zgrade, gde će se naći krave, senke, željezničke stanice, mlinovi, prodavnica, dopunjavanje goriva i druge površine. I pustite da usevi dozore brže od uobičajenog, događaji zahtevaju pristup i ne tolerišu brzinu.

To pošaljite traktor u polje, najpre morate ga dovesti u desnu prikolicu, pobrinite se da je rezervoar pun goriva. Trebali biste naučiti kako da to upravljate kako biste jasno držali liniju i ne pucali u prepreke. Također, igra Farming Simulator 14 vam omogućava da unajmite radnike, a dok obavljaju svoj zadatak (setva, oranje, žetva), obratite pažnju na druge stvari.

Na početku će biti dve polja na jednoj usevu spremljene za žetvu, a s druge se samo seši. Igra fs 14 nudi izbor jedne vrste žitarica: pšenice, uljane repice ili kukuruza. Ovdje želite da savjetujete da napustite kukuruz sve do trenutka kada budete stajali, jer je za njegovu obradu potrebna posebna oprema, a novac je i dalje koristan za važnije stvari.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi