Euro Truck Simulator 2

Alternativni nazivi: Euro Truck Simulator 2

Igra Euro Track Simulator 2 - nastavak poznatog pro-život simulator kamiondžije projekt. Kao što je prikazano, igrače na jednu dušu poput simulatora koji ne čine 90% u svom posjedu u napetosti i razvijati lukav strategije i planove, ali samo dati priliku da se opustite i živjeti život običnih ljudi. Programer ovog projekta bili su Česi SCS Software. Nastavak legendarne simulatora mogao pohvaliti ažurirati i poboljšati performanse, više zabave i aktivnosti, naravno, više naprednu grafiku. U svemu tome možete biti sigurni da samo gledajući na video najavu za Euro Truck Simulator 2.

Glavni cilj koje ostvaruje programeri projekta, bio što bliže stvarnosti, stvarnost igre. Sada, nisu svi putevi ćete biti u mogućnosti da brzo i lako prevazići, igra Euro Truck Simulator 2 je za vas pripremio nekoliko iznenađenja koja su u realizaciji prometne gužve i karamele na putevima. Će varirati i izazvati gužve (koje ćete naučiti tijekom igre), a ovisno o tome koja opcija morate da izaberete izlaz predložene situacije. Tvorci su pokušali njihove najbolje, jer sada je računar vozi u skladu sa svim pravilima ceste (ovo uzima u obzir sve nijanse - smetnje na desnoj sekundarnom konvencijama i tako dalje - to jednostavno ne mogu da te za preuzimanje Euro Track Simulator 2).

U ovom trenutku, projekt savršeno implementiran sistem ceste znakova. Većina od njih su dizajnirani da ograniči brzinu kretanja svog karaktera. Osnovan u početku ograničenje brzine je 90 kilometara, ali ako želite ovu postavku, možete isključiti. Nakon što su u stanju da Euro Truck Simulator 2 download, vidjet ćete za sebe u "zakonitost" nove verzije igre, jer postoje čak i ograničenja brzine za automobile u nekim zemljama.

Naravno, kao iu svim simulacijama, igra Euro Track Simulator 2 nudi učesnicima nekoliko ubrzane igre. Vaš vozač će moći voziti bez odmora do 11 sati, ali nakon tog vremena što je hitno potrebno 09:00 odmora, a vi ćete morati da planirati unaprijed da bi mogli doći do pristojan hotel za noćenje. Simulacija umor i shvatio vrlo realno, sada da će se vaš lik iscrpljeni umor, ekran igra je potpuno tamno, i kontrola vozila će biti zaista izgubljen da je vjerojatno da izazove udario svog heroja u nesreći. Zatim, da nastavimo u Euro Truck Simulator 2 igri, morat ćete popraviti auto na servisu. Po želji, simulacija umora u postavke će se isključiti.

Svi oni koji žele da Euro Truck Simulator 2 download free objaviti da je igra trenutno košta oko 20 $ kada je kupite na službenoj web stranici.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi