Driver: San Francisco

Alternativni nazivi: Driver: San Francisco

igra Driver: San Francisco - jedan od najuzbudljivijih trka u multiplatformskim. Osnovna razlika u realizam. Morate temeljito usavršili vožnju vještine i prevazilaženje teškoća staze. Kao programeri projekta je proslavio Ubisoft, da se sumnja u kvalitetu igre nije potrebno - to je stvarno kvalitetno i čvrsto pogubljen projekt. Ovaj projekt je logičan nastavak hvaljenog vozača. Sve u svemu, projekt je sličan svim prethodnim igrama u seriji, ali ipak neke velike inovacije ne spominju nemoguće.

igra Driver: San Francisco će vam dati priliku da se upoznaju sa nastavak priče o dva očajnih vozača i zagriženi neprijatelji, John Tanner i Charles Jerihon, koji je ipak uspio preživjeti nakon strašne pucnjave u Istanbulu. Nakon ovog incidenta, momci su još uvijek u stanju da se vrate u svoje maternji, Sjedinjene Američke Države. Sada Tanner je patroliraju ulicama San Franciska, a Jericho se čeka izricanja kazne sud. Međutim, kriminalne prirode Jericho uspio pobjeći napad na policijski kombi nosi ga. U pokušaju da zaustavi odbjegli Tanner ulazi u strašnu nesreća kamiona. On preživljava ali pada u komu. Pa, kao što ne želite da brzo skinuti Driver: San Francisco, da vidi sebe u istinitost takve neverovatan scenario?

Nakon takvih događaja Tanner stekao sposobnost, pod nazivom "smjena», što mu daje priliku da se implantira u tijelima drugih ljudi, ako je to potrebno. Sada, kreće od automobila do automobila, od vas će biti u mogućnosti da uspješno nastavi, reklo bi se, čak i samoporažavajuće misije.

Kada možete skinuti Driver: San Francisco, bit ćete zapanjeni u Grand flote, na raspolaganju za igrače. To je više od 120 jedinstvenih i legendarni automobila koji su u igri možete poboljšati do neslućenih visina! I to ne tako davno, programeri su obećali da će razmotriti mogućnost dodavanja u Driver: San Francisco ruski stroj, tako da ohrabri sve ruske ljubitelje projekta.

U ovom projektu, možete pokušati sebe kao vozač za vožnju više od 200 kilometara od skupo. U isto vrijeme, za razliku od prethodnih igara u nastavku vozača će biti implementiran čak 9 glavnih načina igre, omogućujući vam da utakmicu više zanimljiv.

Da bi se uspješno preuzimanje igre Driver: San Francisco, prvo ćete trebati kupiti ključ pristupiti. To možete učiniti klikom na link direktno iz glavnog stranice igre. Za obavljanje misije možete zaraditi novac koji će kasnije biti potrošen na nadogradnju postojećeg ili novi automobil.

možete snimiti zapise za posebne DVR, koji imaju u Driver: San Francisco mašina. A kasnije i dostignuća mogu biti Podijeli sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Požurite i vi testirati Driver: San Francisco PC, to je stvarno velika i uzbudljiva utrka!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi