Dragons

Alternativni nazivi: Dragons

Online igre Dragons & ndash; novi besplatni browser igračka koja će privući sve ljubitelje fantastike. Pridružite u igri Dragons jednostavan i svima jasno, kako bi se igrati Dragons, samo trebate koristiti bilo koji pretraživač za pokretanje igračku i popuniti standardni obrazac za registraciju. Dragons - igračka, koji punom brzinom koristeći moderne tehnologije 3D. Dakle, sučelje i slika je vrlo šareni i kvalitativne. Ta utakmica grafike Dragons online pomoć još dublje zaroniti u fantastičan svijet od požara-disanja stvorenja.

Prije nego što ostavite svoj mail za registraciju, izabrati nick i dobiti lozinku, od vas će biti zatraženo da odaberete kojoj strani će se morati boriti:

& bull; & ndash Valor; smireno i razumno ratnici trgovci

& bull; & ndash Sadar; asketski ratnici barbari

na kojoj strani da prođe i kojim principima praksom u svijetu online igre Dragons trebaju odlučiti prije registracije. & Nbsp;

& nbsp;

igrati online Dragons samo kao predstavnik ljudske rase. U svakoj od dviju zaraćenih carstva, postoje dva glavna rase:

& bull; ljudi

& bull; Dragons

Postoje i druge znakove & ndash; predstavnici manjih rasa i ndash; plamen i Moon Elfy, minotony i drugi, ali oni djeluju samo kao saveznici ili neprijatelji. & Nbsp;

Dragons - online igra s fascinantnom pričom. Nakon Drugog svjetskog rata i zle sile bogova opozicije Shaab, je dve trke koji žele međusobne krv. U velikoj raskol & ndash; gdje zmajevi, ujedinjeni s ljudima postigao odlučujući udarac za zlo & ndash; formirana kristali koji imaju velike magične moći, oni se zovu Dragon Tears. Igra je zemljište Dragons online posebnu pažnju na detalje, ali sama priča iza svijeta treba da pročita Adam, kao uvod u vidjeti propasti.

Dragons nudi početnike ići studija zadatke koje svaki igrač dobio od svog mentora, ovisno o odabranom Empire & ndash; plave ili crvene Sadartsev Valortsev.

& nbsp;

Ako se odlučite za igrati igre online na strani Dragons ratnika trgovci, mjesto će biti pero rata Akademija Gaeta, ako je duša poslati više vojnika asketski & ndash; da svoj put u igri počinje Dragons Online akademije rata Radan.

& nbsp;

da pumpa vaš junak proći kroz zadatke i boriti čudovišta i protivnike & ndash; Kao i nešto novo, ali igrati online Dragons počnete čim branitelj svog mentora.

Prvi zadatak će biti da se pronaći i uništiti izdajnik Marauder Dairy. Dovršavajući zadatke i osvajanje bitke, ti ne samo znanje, već i ugled poena. U svijetu Adam čudovišta mogu slobodno kretati, tako da napadnu jedan od njih, potrebno je da ga odaberete i potvrditi svoju namjeru da dva puta kliknite na miša. Svaki poražen čudovište donosi iskustvo i nagradu za heroja. & Nbsp;

& nbsp;

Fight u igri odvija u polu-automatskom modu. Glavni junak može početi u tri različita stuba:

& bull; zaštita

& bull; napadaju

& bull; magic

Možete misliti o svoju taktiku u igri Dragons. Igra i borba pažljivo & ndash; kombinirajući regali, ne zaboravite da je vaš protivnik Također možete promijeniti njihov položaj i koristiti magiju.

& nbsp;

Dragons - online igra sa turn-based combat sistem. Štrajkovi su naizmjenično & ndash; prvo, onda & ndash; protivnik. Izaći iz borbe pobjednik, pobespokoytes unaprijed opreme. Posebna artefakti, magične amajlije, oklop, pa čak i oružje mogu se kupiti u radnji. Stoga, ne zaboravite da ne samo parametre njegovog karaktera pumpe, ali i pratiti svoje municiju. & Nbsp;

& nbsp;

Naravno, možete osvojiti svijet Adan sa prijateljima i ndash; ujediniti u klanovima i istražuju utakmicu karta Dragons. Registracija će otvoriti svoj put do nevjerojatan svijet snažnih i hrabrih ratnika i šarene 3D grafiku. Nema potrebe da se ulože posebne napore da se osjećaju kao pravi heroj svijeta Dragons. Sposobni i voljni da igraju svi & ndash; budite sigurni da okušati u jarko svijet zmajeva i ratnika.

& nbsp;
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi