Doc & Dog

Alternativni nazivi: Doc & Dog

Doc & amp; Pas igra, koji je savršen za bezbrižno i opuštajuće razonoda. Među ludi naučnik i njegova vesela četveronožnih prijatelja, možete zaboraviti na sve probleme i melodija na pozitivan način. Igrajte projekt može biti u bilo koji slobodan trenutak. Budući da je aplikacija dizajnirana za mobilne uređaje i handheld radi na Android i iOS, Doc & amp; Dog cmogut vas razveseliti u bilo kojem trenutku & ndash; a u metrou na putu do posla, i produženo gužve u saobraćaju. Dosta količinu svjetlosti humor i ndash; da je neophodno da se postaviti raspoloženje i smirivanju situacije.

A jednostavan i pomalo ludo Doc & amp; Pas online ima sve potrebne za igru ​​svojih karakteristika žanra. Samo jedan od njenih čuvar ekrana omogućuje pozitivan naboj za cijeli dan, a da niste bili dovoljno sretni da prođe sve misije! Tokom igranja ćete morati nositi s profesorom, jasno nismo u sebe i svog psa malo više nego dovoljno. Samo razmatranje Intro Doc & amp; Pas online, vi ćete umrijeti smeješ i ismevaš gledajući ovo malo pomalo ekscentričan par. Za glavnih likova, uzgred, programeri mogu pisati od posebnu zahvalnost & ndash; jer su dobili tako anturazhnye, ali u isto vrijeme nenametljiv da igra, ja želim da opet i opet gledati u njih. Smiješno avanture i više komičan situacije koje spadaju prijatelji ostavlja samo pozitivne i dobre dojmove.

Za početak igranja, morat ćete prethodno preuzeli aplikaciju i instalirati na telefon ili tablet. Da biste instalirali Doc & amp; Pas registracija je potrebna samo u službeni app prodavnicama & ndash; PlayMarket i AppStore. Vaš glavni zadatak u igri će razviti plan za bijeg od nenaseljeni otok doktor. Kroz igri morate posjetiti mnogo različitih lokacija: da prevaziđu vruće pustinje i mora da plivaju preko širokog, lutaju kroz snježne ravnice i zelene & nbsp; livadama. U isto vrijeme sve boje u igri prošli tako svijetle da se oko ne može a da ne radovati. & Nbsp;

Play Doc & amp; Pas će morati ozbiljno, a inače iz gomile otpadnog materijala mogu se dobiti rade na um nije podložan avion shema? Nakon toga, sve kreacije moći ćete razmijeniti i poboljšati. Ovo će dobiti dodatne bonuse, a zatim tukli oznaka rekord (ćete biti u mogućnosti da se natječu međusobno i sa prijateljima u Gamecenter). Svaka nova igra počinje na istom otoku & ndash; projekt nije nivo. Što bolje svoje kreacije, više bonusa ti, pa, shodno tome, više šanse da ćete dobiti tamo na prvom mjestu.

DOC & amp; Pas igra će se morati plaćati pažnju & laquo; ideje & raquo; - Neka vrsta igara na sreću resurs koji će steći poboljšanja za vozila i druge korisne alate i vještine. Da razviju svoje strategije i implementirati ih & ndash; spas od svog lekara sa svojim četveronožne prijatelj je u tvojim rukama!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi