Dead Island: Riptide

Alternativni nazivi: Dead Island: Riptide

igra Dead Island: Riptide je neverovatna kompjuter igra. Ova igra je dizajnirana u stilu djelovanja. Igra Dead Island: Riptide smatrati uspješnom nastavku prvog dijela igre. ,

Preuzimanje Dead Island: Riptide, možete na zvaničnom sajtu igre. Preuzimanje igre Dead Island: Riptide mogu samo odrasli korisnika. Da biste to učinili morate odrediti datum njegovog rođenja.

Play Dead Island: Riptide će vas pratiti ista pravila kao u prvoj verziji igre. Morate se boriti na njegov život. Vidjet će putovati oko svijeta igra, koji je prepun čudovišta. Zombies će Vas čekati u različitim uglovima.

Vi imate jedinstvenu priliku u igri Dead Island: Riptide igrati lik koji je u prvoj utakmici. Da biste to učinili, morate preuzeti u Dead Island: Riptide svoju igru ​​klijenta.

Igra Dead Island: Riptide PC će biti novi lik koji će imati znanja borilačkih vještina.

Prije igri morate da vidite o igri Dead Island: Riptide video. U ovom video ćete naučiti različite dijelove igre, posebno kontrola karakter i mnoštvo drugih.

U igri Dead Island: Riptide ima nekoliko vrsta oružja:

1. Melee oružje: bodeži, noževi, mačevi.

2. Ranged Weapon: mine, granate.

Ovo je standardni oružje. Ali možete boriti zombija i otpadnog materijala. Neki oružje može se mijenjati. Da biste to učinili morate prikupiti specijalnih materijala i pronaći recepte.

Nakon toga možete povećati oštećenja vaše oružje.

U igri Dead Island: Riptide PC li će se sastati s pet znakova. Svi likovi su jaki samo u svom području. ,

možete pumpa vaš lik na nekoliko načina:

1. Opstanak - u ovom polju morate igrati za opstanak protiv zombija. Nivo vaše zdravlje i izdržljivost postaje znatno više nego na početku utakmice.

2. Bitka - ovdje ćete se pokazati pravi ratnik koji se boji ničega. Fight povećava kritičnu hit.

3. Rage - u smjeru vašeg napada snaga i znatno povećan. Možete postati gotovo nepobjediv.

Igra Dead Island: Riptide će zadovoljiti igrače realan događaja. Svi hitovi su prikazani na tijelo neprijatelja, krv će raditi rijeka i fontana. Vaši protivnici će pasti i palicama koje ih slomiti, će letjeti na komade. ,

Specijalni gosti su za vas čeka ne treba. Mnogi zadatke u igri Dead Island: Riptide priču ili opcionalno. Dodatnih zadataka u igri je vrlo jednostavan i neće vas učiniti mnogo problema prilikom obavljanja. Međutim, neki misije u igri vrlo uzbudljivo.

Multiplayer Dead Island: Riptide se smatra mnogo više zanimljivih jednog igrača. U multiplayer igra može igrati do četiri osobe.