Kristalno putovanje

Alternativni nazivi: Crystal Jurnay, Crystal Journey

Game Crystal Journey - fantastična avantura za djecu

Nova čarobna priča iz svijeta anime spremna je ispričati igru ​​Crystal Journey. Talimorina cvetna, divna zemlja je oskrnavljena od strane nemilosrdnog đavola sa svojom vojskom nemirnih demona. Mnogi svjetlosni vitezovi su polirali svoj oklop i izoštrili mačeve kako bi aktivirali obrambene artefakte pod nepopustljivim napadom neprijatelja.

Obnovljeni svet je omogućio stanovnicima Talimora da se odmaraju od rata. Ali, prisjećajući se perfidnog napada neprijatelja, oni su ostali na oprezu, i to je dobro, jer su se tamne sile počele ponovo kretati. Oni su svoj poraz uzeli kao uvredu i žele da se osvete.

Đavo je razvio novu taktiku, odlučivši da isporuči najteži udarac kraljevstvu - da otme slatku princezu Alice, dok ona bezbrižno hvata leptire, pevajući smešnu pesmu. Slatku devojku treba spasiti - samo da bi Talimor ponovo bio srećan. Već bačen krik ravnodušan i hrabar ratnik, spreman da igra Kristalno putovanje, boreći se sa zastrašivanjem zla.

Praćenje i sređivanje

Svaka hrabra osoba će biti dobrodošla u igračkoj avanturi. Meniji i dijalozi su na ruskom, a to će olakšati razumijevanje zadataka koji su velikodušno posuti. Imate opasnu kampanju i neizbežan sastanak sa strašnim demonima, uzimanje različitih obličja - divovska krastača, ružičasta ptica, zatim nepoznata zver.

Na početku svaki učesnik čeka registraciju Crystal Journeja ili ponudu za prijavu preko Facebooka ili VKontakte pod postojećim imenom, gdje možete:

 • Talk
 • Get on forum
 • Saznajte dodatne informacije
 • Postavite pitanje
 • Saznajte više o nagradnim igrama i nagradama
 • Odaberite nagradu za aktivnu promociju na terenu

Mi odaberemo lika i odemo u kozmetički salon Rone da bi mu dao originalan izgled. Salon se nalazi u gradu Windrain, koji se nalazi u brdima vjetra. Metamorfoza će početi tek nakon završetka potrage "Ljepota". Nakon završetka ovog zadatka, dobit ćete poklon od Rona - kuponi za radionicu transformacije.

Možete sami odabrati stil ili koristiti funkciju slučajnog odabira, a zatim ukloniti "bird" u stavci "Display" i vidjeti ćete sve promjene. Neophodno je ozbiljno pristupiti kreativnoj transformaciji jer samo kuponi dobijeni kao poklon daju vam pravo na besplatnu posetu salonu. Ako kasnije želite nešto popraviti, to će biti moguće samo uz naknadu.

Uređaji za upravljanje

Vreme je da udahnete život svom junaku. Spreman je da se baci na bojno polje, brišući opasnosti i prepreke na putu. Nije dovoljno opremiti ga oštrim sečivom, potrebno je vješto upravljati svim pokretima, a vaši prsti će imati nešto da rade, jer kontrola nije samo miš, nego i tipkovnica.

Teaching digest će vam pomoći da se udobno smjestite sa svim gumbima, i uskoro ćete automatski pronaći bilo koji ključ, a dodatne vještine s funkcijama postupno se uvode, omogućujući vam da se lako prilagodite inovaciji. Razmaknica je najtraženiji ključ, a slova znače korisne veštine.

 • Mi prolazimo kroz dijaloge i potvrđujemo izbor
 • Prostor sa strelicom gore da se popnete stepenicama
 • Prostor sa strelicom nadole - idi dolje
 • Prostor sa strelicom smjera (lijevo / desno) - normalan skok
 • Dvostruki prostor sa strelicom - Long Jump
 • Vještine i banke: q w e r t y a d d g h
 • Ulaz počinje automatskim premještanjem do točke akcije ili predaje završeni zadatak

Ovladajte upravljanjem iPlayer Crystal Journey, razgovarajte sa prijateljima, učestvujte u PVP bitkama, uništite sva čudovišta i oslobodite Alice kako bi mogla ići na loptu.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi