Call of Juarez Gunslinger

Alternativni nazivi: Call of Juarez Gunslinger

Igra Poziv od [1 ] Juarez Gunslinger - nastavak obližnje projekt. Novi dio programeri, odlučeno je da se ukine meksičkog narko kartela nametljivo režima dobar policajac, loš policajac. U ovoj igri, sve će se vratiti u normalu, projekt će se ponovo ispuni svoje klasične poznata mnogim propisima i standardima.

CallofJuarezGunslingerрс Počinje sa činjenicom da je jedan od manjih limuzina dolazi lukav stari kauboj, koji zapravo ispostavi da je legendarni siledžija Silas Greaves. Posjetitelji salona, ​​naravno, nije mogao proći samo čuveni kauboj, tako da je starac pao na hiljade zahtjeva da razgovaraju o svojim životima, udio barem nekoliko najzanimljivijih i naveivaet horor priče. Zapravo, izgleda da tie naš novi projekt. Sve CallofJuarezGunslingerдуэли, tuča i operacije - su uspomene Old Greaves. Na svakom novom nivou, novu priču čini igrače nasilnih mladih kauboja.

Kako bi se pokrenuli igri morate prvo mobilni Poziv od [3 ] Juarez Gunslinger . Odmah nakon instalacije projekta i početak igre ćete osjećati malo neugodno. Činjenica da je takva evidencija kao Silas Greaves igra Poziv od , Juarez Morao sam da upoznam čak i najozbiljniji holivudskih vesterna. Svi likovi spomenuo jedan stari kauboj, postoje u igri samo da se odmah nestati iz njega zauvijek. Međutim, s obzirom na grafiku i cjelokupni dizajn igre, na kraju sve počinje da izgleda prilično harmonično i sasvim prihvatljivo.

Mi smo proširiti našu CallofJuarezGunslingerобзор Napomenimo da je čak u pretjerana poštovanje kauboj priče o Greaves nije pokvario ukupan utisak, naprotiv - oni stvaraju jedinstvenu atmosferu. Osim postavljanje pražnjenja tanka kauboj humor, koji je igra prožeta kroz i kroz - sarkastičan šale se odnose na sve situacije i likove. Nakon što prodiru u atmosferu projekta, vi ćete shvatiti smisao priče. Zatim da igraju Poziv od Juarez Gunslinger će biti mnogo zanimljiviji, jer sada ćete shvatiti šta se krije iza pojave kauboj u salonu, a za koje je on sada živi.

Novi dio projekta svu odgovornost pada na ramena protagonista, ovdje on nema podršku - sve misije i zadatke moraju obavljati sami. Ono što je istina, "usamljenosti" heroj nadoknaditi mogućnost dobijanja različitih vještina koje se mogu razviti samostalno. Greaves će biti u mogućnosti da uče iz radionice snimanja dva pištolja, sačmaricom i iskusniji tehnike melee ili snajper slučaj.

Čak i iz programere spremni da CallofJuarezGunslingerвидео-трейлера jasno je da je junak može normalno zaraditi bodova iskustva, čime se povećava nivo, i provesti zaradio na razvoj vještina. Zaradite vještine bodova je vrlo jednostavan - najvažniji zadatak da izvrši i ne boj se uzeti na bilo koji ponuđeni posao.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi