Chaos Rage

Alternativni nazivi: Chaos Rage

Chaos Rage: na tragu mitova.

Bogovi Asgarda u panici - već su videli prve znake predviđanja o Ragnaroku. Jednom se jedan zove mrtav Veshchunov v lva, a ona je ispričala groznu sliku smrti bogova i svijeta, koji će početi sa zaronom u tamu, kada zlokobni vuk Fenrir zaglotnet sunce. Bogovi u očaju, pozivaju heroje i legendarnu bitku na svojoj strani, ali igra Battle Heroes raspoređuje ove epohalne događaje u bojama i dinamici.

Razrabatyvala browser MMORPG proizvod BBG studio za ljubitelje turn-based strategije i skandinavskih epskih mitova. Igračka je ostavila original, privlačna, iako je napravljena u dvodimenzionalnoj ravni.

Otsenit sve čari nevjerojatnih igračaka može svatko tko je odlučio igrati u Chaos Rage-u, jer je dostupan besplatno. Morate se boriti rame uz rame sa Odinom, Lokijem, Thorom i drugim bogovima za Asgard, i upoznati ćete svijet bogova Skulda.

Izbor njihovog gospodara.

Pred vam se pojavljuje šareni, nepoznati, fantastičan svijet u kojem je prirodno koristiti magiju, upoznati Titane, nevjerojatna čudovišta i ogromnog zmaja, koji pomažu u borbi za pobjedu. Vi ćete biti kod kuće među bogovima, ako igrate igru ​​Haos Rage.

Prvo, moramo odlučiti ko će biti vaš Gospodar, a šta će biti seks. Ispitajte kvalitet kandidata i idite s njima na posao. Kao što i izabrani junak jedne od klasa ne može biti jedinstven, u tome što možemo vidjeti pozitivan trenutak nema potrebe da se ometa nešto što ne prihvata nikakve koristi.

  • Warrior radi kao tenk - neustrašivo se kreće naprijed prema neprijatelju, spreman da ga rastrga na komadiće. On je samouveren, samopouzdan i žestok, a osećaj superiornosti mu daje pouzdanu zaštitu, moćnu moć i udarne tačke, što je dovoljno za brz i efikasan napad.
  • Assassin preferira lukavost, stealth, agilnost i preciznost brzog napada. Njegovu manipulaciju je teško primijetiti da se tiho ušulja kako bi ispalio fatalni udarac.
  • Mag ne koristi uobičajeno oružje, jer je u njegovom arsenalu dovoljno čarolija da se uništi više neprijatelja, dok ostaje na udaljenosti od njih. On ima više moći i stalno ga poboljšava.

Vaš Gospodin će se razvijati, poboljšavajući svoje vještine u borbama i zadacima. Akumulirati iskustvo i steći nove vještine koje možete, ako se ne plašite poslova. Takođe obavezno je i maloletnik, a vi odlučujete koliko vam je potrebno u ovom trenutku. A ako se pridružite cehu, i od njega ćete obaviti posao. Prihvatanjem implementacije različitih misija, vi ćete poboljšati kvalitet Gospodina, i biti u mogućnosti da se bolje pokažete u slučaju. Međutim, prva stvar koja mora proći bilo koji igrač, registracija Battle Heroes.

Armediran mačem i magijom.

Odnomu na terenu se nije suprotstavio neprijateljskoj vojsci, a potrebni su vam i pomoćnici, koje je lako unajmiti u taverni, nakon analize njihovih talenata. Sada ste spremni za izazov, susrećući neprijatelja, krećući se po karti iPlayer Chaos Rage.

Uredite likove u skladu sa njihovim sposobnostima. Imajte na umu da će unajmljeni vojnici automatski koristiti svoje vještine za razliku od Gospodina, koji mogu odabrati iz svojih talenata one koji su više u skladu sa trenutnom situacijom. Kada se nivo junaka poveća, raspon talenata će se takođe povećati, a ako akumulirate mnogo besa, možete koristiti ovu čaroliju kao poziv na pomoć zmaja.

V Chaos Rage Arena je predviđena za pojedinačne i masovne borbe i PvP borbu, nakon čega pobjednik dobiva vrijedne nagrade.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi