Heroes Battle

Alternativni nazivi: Chaos Rage

Igra Bitka Heroes: na tragu mitova.

Gods of Asgard u panici - već vide prvi znaci predviđanja o Ragnarok. Kada jedan zove mrtav Veshchunov Volva, a ona je rekla strašno sliku o smrti bogova i svijeta, koji će početi sa ronjenje u tamu, kada je zlokobno vuk Fenrir zaglotnet suncu. Bogovi u očaju, pozivajući heroja i legendarni bitka na njihovoj strani, ali igra Bitka Heroes raspoređuje ovih događaja epohalne u bojama i dinamike.

Razrabatyvala preglednik MMORPG proizvod BBG studio za ljubitelje strategije turn-based i skandinavske epskih mitova. Toy napustio originalni, atraktivna, iako je napravljen u dvodimenzionalni avion.

Otsenit sve čari izvanredan igračaka može svako ko je odlučio da igra u bici kod heroja, jer je dostupan besplatno. Morate se boriti rame uz rame sa Odin, Loki, Thor i drugi bogovi u Asgard, i da će uvesti u svijet bogova – Skuld.

 

 

Izbor njihovih gospodara.

Pered vam se pojavljuju šarene, nepoznati, fantastičan svijet u kojem prirodno da koristi magiju, između Titana, neverovatno čudovišta i veliki zmaj, koji pomažu u borbi za pobjedu. Vi ćete biti kod kuće među bogovima, ako igrate igre Battle Heroes.

Prije svega, moramo odlučiti koji će biti Gospodar tvoj, i ono što će biti seksa. Ispitivanje kvaliteta kandidata, i idem s njima na poslu. Kao i odabrani heroj jedne od klasa ne može biti jedinstvena, u koje možemo vidjeti pozitivan trenutak – nema potrebe da se ometen nešto što ne prihvata nikakve koristi.

  • Warrior radi kao tenk - neustrašivo kreće naprijed na neprijatelja, spremni da suza ga na komade. On je uvjeren, asertivno i žestoka, i osjećaj superiornosti mu daje pouzdanu zaštitu, moćne snage i udarci, što je dovoljno za brz i efikasan napad.
  • Assassin preferira lukav, stealth, agilnost i preciznost brz napad. Njegova manipulacija teško primjetiti – je tiho ušulja do dostavi smrtonosni hitac.
  • Mag ne koristi uobičajene oružje, jer je u svom arsenalu je dovoljno čini da uništi više neprijatelja dok preostala na udaljenosti od njih. On ima više snage i stalno ga poboljšava.  

Gospodar tvoj će se razvijati, poboljšanje svoje vještine u borbi i zadatke. Akumulirati iskustva i steći nove vještine možete, ako ne zazire od posla. Također obavezno je i manji, i odlučite koliko ih je potrebno u ovom trenutku. A ako se pridruže u klanu, iz nje, takođe, će obaviti posao. Prihvatanjem implementaciju različitih misija, od vas će poboljšati kvalitet Gospoda, i da bude bolje u mogućnosti da se pokaže u ovom predmetu. Međutim, prva stvar koja se mora proći bilo Gamer, ovo registracija Battle Heroes.

 

 

Naoružani mačem i magije.

Odnomu na terenu nije stoje protiv neprijateljske vojske, a trebate asistenti, koji se lako zaposliti u krčmi, nakon analize svoje talente. Sada ste spremni za izazov, nakon što se sastao neprijatelja, kretati po karti iPlayer Battle Heroes.

Rasporedite znakove u skladu sa svojim sposobnostima. Imajte na umu da je unajmio vojnici će automatski koristiti svoje vještine za razliku od Gospodina, koji mogu birati svoje talente te više u skladu s trenutnom situacijom. Kada će porasti nivo heroja, raspon talenta će se povećati, a ako ste akumulirati puno bijesa, možete koristiti ovaj čin kao poziv na pomoć zmaja.

V Chaos Rage Arena je predviđeno za jednu i masovne zabave tuče i PvP borbe, nakon čega je pobjednik dobiva vrijedne nagrade.

 

Play također