Brick-Force

Alternativni nazivi: Brick-Force

Brick-ForceOnline sjajan multiplayer pucač sa realističnom 3D grafikom kompanije Infernum. Sposobnost stvaranja hiljada mapa, čine svetove kao što vidite u svojim snovima, borete se ili sarađujete sa drugim igračima, rešavate najteže probleme na prvi pogled, izaberete najpovoljnije među mnogim modovima i jednostavno uživate u multifunkcionalnosti projekta, a sve ove besplatne besplatne usluge Brik Force igra. Prikupljanje karata, dobićete dostojne nagrade, a to ćete dvaput ugoditi, a ne samo uživati ​​u procesu izgradnje. Na kraju krajeva, imat ćete podsticaj da radite naporno! Uspešno može biti svako ko će učiniti barem malo napora. Samo pokušaj razočarenja jednostavno ne preti! Proces kreiranja naloga ne traje mnogo vremena. Unesite e-adresu (ponovite), lozinku (ponovite) i nadimak. Korisnički ugovor i pretplata za vijesti po podrazumevanoj vrednosti. Još jedna bitna tačka je korespondencija računara neophodan za potrebe sistema igranja. Da biste igrali Brick-Force bez ikakvih problema, uporedite konfiguraciju računara sa sledećom listom: WindowsXP / WindowsVista / Windows 7; procesor Pentium IV 1.8 GHz; grafička kartica 128 MB; slobodan prostor na čvrstom disku 2 GB i 1 GB RAM-a. Neophodno je prepoznati da su sistemski zahtevi prilično štedljivi. Za početak, pre svega, ovde ste za kreiranje mapa. To možete učiniti sami ili timskim radom. Radite s prijateljima, možete ih inspirisati svojim entuzijazmom! Pokažite svoju kreativnost, izađite sa najboljim dizajnom, jer je to šansa da se pokažete u svojoj slavi! Možete igrati Brick-Force koristeći mnoge modove. Hajde da ih navedemo za redom:

- TeamDeathmatch: igrači su podeljeni u dve ekipe (svaki po 8 osoba) i težiti se da postignu cilj pre isteka vremena.

- Deathmatch: igra za sebe. Morate ubiti više protivnika. Igra Brick-Force vam omogućava da otvorite hiljade kartica, koristite građevinske blokove i veliki izbor opeke u određenim režimima, a korisnicima takođe omogućite da postavljaju ključne interaktivne elemente po sopstvenom nahođenju (turrets, platforme za lansiranje, bombe). Na primer, ako vam treba pištolj, dovoljno je da imate novac za kupovinu i posjetite utičnicu.

Hajde da sumiramo, bez obzira kako igrate, znači solo ili se pridružite klanu, ijednako ćete biti zainteresovani. U ovom svetu igre uvek postoji nešto što treba učiniti.

 

Play također