Brick-Force

Alternativni nazivi: Brick-Force

Brick - Force Online & ndash; zapanjujući multiplayer pucačina sa realnim 3 D grafike iz društva Infernum . Sposobnost da se stvori tisuće karata, što na svijetu, tako ono što vidite u svojim snovima, da se bore ili da sarađuje sa drugim igračima, za rješavanje najsloženijih na prvi pogled problem, izabrati najprikladniji među pluralitet režima, i jednostavno uživati ​​u svestranost projekta & ndash ; Sve to daje korisnicima bez Brick Force igre. Okupljanje kartica, primit ćete zaslužni, i to, dvostruko zadovoljstvo, a ne samo uživati ​​u procesu izgradnje. Na kraju krajeva, tako da ćete imati poticaj da rade! Uspjeh može biti svako ko će napraviti barem malo truda. Pokušajte & ndash; svakako nije razočaran lica!

Instalirajte klijent na PC-u, možete odmah, čim je prolazio Brick - Force registraciju. Proces stvaranja računa ne treba mnogo vremena. Unesite svoju e-mail adresu (ponavljanje), lozinka (ponavljanje) i nadimak. Korisnički ugovor i da se pretplatite na vijesti & ndash; default. Drugi važan trenutak & ndash; to je potrebno za igranje sistemski zahtjevi računara. Da bi ste bez problema počelo Brick - Force igra, usporedite konfiguraciju računara sa listom: operativni sistem Windows XP / Windows Vista / Windows 7; Procesor 1,8 GHz Pentium IV; 128 MB grafičke kartice; slobodnog prostora na hard disku 2 GB i 1 GB RAM-a. Moramo priznati da su zahtjevi sistem su prilično prašta.

Sada ste legitimni korisnik Brick - Force , online, i bilo bi lijepo da se istraže sve njegove karakteristike. Počnimo s činjenicom da je, prije svega, & nbsp; Vi ste ovdje stvoriti mape. To se može učiniti sami ili zajedno timski rad. Radeći zajedno sa svojim prijateljima, možete inspirisati svoj entuzijazam! Uzmite kreativni, izmisliti najbolja dizajna, jer je to najbolja prilika da se pokaže u punom sjaju! Play Brick - Force to je moguće, koristeći broj modova. Mi smo navesti ih opet:

- tima Deathmatch : Igrači su podijeljeni u dva tima (do 8 ljudi svake) i tražiti da se ostvari cilj prije vremena ponestane .

- Deathmatch : u igru ​​za sebe. Neophodno je da se ubije više protivnika.

- rastavljaju : borba između dva tima u kojem bi trebalo da ublaži bombu neprijatelja i polažu svoje teritorije.

- Capture the Flag ( CTF ): glavna svrha & ndash; hvatanje zastavu, koji treba pripisati bazu neprijatelja. Postoje određene točke hvatanje, pogled i oni mogu biti na radaru.

- Montaža i uništavanje: Prvo se odlučiti veličine kartice, onda radite kao što uzbudljiva aktivnost kao sklop i uništavanje. Druga faza je na raspolaganju za proširenje već postrojeni bazu.

- odbrane : klasične obranu i napad. Od neprijatelja morate obraniti svoje vrijednosti, dok je pokušavao da se nanese šteta značajnije.

Među tim režimima nužno pronaći svoj omiljeni. Ono što je još u stanju da zadovolji virtualnu stvarnost? Brick - Force Igra omogućuje vam da otkrijete tisuće kartica koje se koriste u određenim režimima građevinskih blokova i veliki asortiman opeke, i pruža korisnicima mogućnost postavljanja ključni interaktivne elemente u svom nahođenju ( kule, lansirati jastučići, bombe). I vi možete posjetiti prodavnicu u igri da bi ugodan shopping. Na primjer, ako vam je potreban pištolj, morate imati sredstava za kupovinu i posjetiti trgovine. A ako opet je potreba da se presvuku, da istim putem. Ili možda ste se odlučili napraviti iznenađenje nekome i želite kupiti koristan mala stvar. Pokloni u rasponu ćete naći sve u istoj trgovini. Stečena Oprema će donijeti mnoge prednosti za vrijeme igranja.

& nbsp;

Da rezimiramo, bez obzira na to koliko ste postali igru, što znači solo ili se pridružite klan, od vas će biti jednako zanimljiv. U toj igri, uvijek postoji nešto učiniti. Bogata, puna raznih, dobro promišljena gameplay je zainteresovan mnogi igrači. Pokušajte & ndash; a vi ste sigurni da dopuni svoje redove! Imati lijepo iskustvo! & Nbsp;

 

Play također