oligarh

Alternativni nazivi: bez Tokoon

Igra Tycoon (Biz Tycoon) za virtualne poslovne.

World kapital, novac posrednici, eksperimentalni ekonomisti, privrednici sa iskustvom, sada je dostupan svima. Igra Tycoon – preglednika ekonomske strategije predstavljen u glavnom jezicima svijeta, tako da igrači mogu slobodno komunicirati, da izgrade svoje carstvo.

gameplay je u pratnji stilski mladi ljudi, to je nadležan sekretari, mladi profesionalci u svom polju i onih koji su spremni da postanu dio vaše kompanije. Vi ćete igrati Oligarch, angažovanje:

  • izgradnju i razvoj vlastitih biznesa
  • Naymom i obuka sotrudnikov
  • Poiskom poslovne partnerov
  • Konkurentsiey globalne rynke

 

 

V u potrazi za mjesto u poslovnom tržištu.

Od trenutka kada počnete igrati igru ​​Tycoon, imaćete start-up kapital. U stvari, to je sjajno, jer bez njega bi imali da pokušaju zaraditi pristojnu sumu kupiti svoj ​​prvi kamen temeljac. Ali do tog trenutka će izgubiti težinu na tržištu kupoprodaju razne robe na uspješne transakcije za povećanje produktivnosti kompanije.

Igrači mogu birati između 9 i pravac u kojem su zainteresovani da se razvije. Iako je već rečeno da imate start - up kapital, ali položaj vašeg nesigurna i krhka. Kompanija ne donosi puno dobit odmah obrišite kupovinu nešto ozbiljno. Potrebno je čitav niz uspješnih aktivnosti za podizanje poslovanja na srednji nivo, a zatim veći.

Ispolzuyte dostupne mehanizme financijskog tržišta, prodaju i kupuju, da sklapaju ugovore, zaposliti najbolje talente, trenirati svoju, pratite promene cena akcija, proizvoditi jeftinije i skuplje prodati. trgovina mehanizam prilično komplikovano, ali ako se mogu prilagoditi ga, da razviju svoje efikasan plan i tukli rivala – udaraca u vodstvu.

 

 

Svaka mala stvar je važna.

Čak i najveći poslovni – stavka je vrlo krhka, što zahtijeva kontinuirani pažnju. Nastavljajući da razmišlja o desetinama opcije za mogućih scenarija razvoja događaja, hiljadu nepredviđenih nesreća, da se sazna prava milijune mogućnosti, tražiti načine iz krize i teškim situacijama, da se uključe u bezbroj različitih stvari u isto vrijeme.

Vaši zaposleni treba da se upravlja, ali ako ne možete rasti nadležnog menadžera koji će biti u stanju da se odgovorne odluke, to je super da vam olakšati i pomoći vam da se približite cilju. Možete promijeniti nivo plata zaposlenih u zavisnosti od njihovog uspjeha.

Simulator registracija Tycoon će biti početak finansijske starijih, a ako studija teško, možemo učiti. Gameplay se fokusira na akumulaciju finansija, ali je lepo razrijeđenom izgradnju urbanih objekata, od kojih je 18, kao što su bolnice, parkirališta, vodeni park, staza, golf teren.

Svaka zgrada će povećati svoj ​​profitabilan zemljišta za privlačenje novih kupaca i donijeti više koristi. Ali najveći profit iPlayer Oligarch donose trgovine, i što im je potrebno da se fokusiraju posebnu pažnju. Odaberite pravi položaj preduzeća, i ne zaboravite o medijima, koji će učiniti vaš oglašavanja.

Prolazeći kroz nivoe, stičete nove privilegije. Nakon petog ste nagrađeni novih radnih mjesta, korisne bonuse, kao i sposobnost da organizuje svoj ​​klanu. Nakon osmog, možete napraviti ulaganja, razvijanje načina za opskrbu proizvoda u 36 različitih pravaca. Ako ste spremni da se pretvori u poslovni ajkula, dobrodošli u – Tycoon igre, očarala mnoge igrače.

 

Play također