Armored Warfare projekta Armata

Alternativni nazivi: projekt Armata
^^1

Armored Warfare strateški simulacija spremnika ratovanja3^^

oslobađanje programer priprema novu igru ​​Armored Warfare, je multiplayer online simulator tenk bitke. Ljubitelji ratovanje uz pomoć vojne opreme će imati je napravio veliku raspored utakmica je razrađen do najsitnijih detalja, kao i broj opreme prelazi sve slične projekte.

Armored Warfare je simulator u kojoj igrač može imati:

    ^^9 različitih vojne opreme i artiljerije, ^^9 ujedinjeni u klanove sa prijateljima kako bi se bolje borbenu sposobnost, * 9 * vlak i ispumpava posada borbeno vozilo,
  • narav u borbi posade komandanti i presađivanje ih od Machine to Machine.

Osim toga, igrači imaju priliku da izgrade i brani svoju bazu. Svaka zgrada na vojnu bazu donosi bonuse, ubrzava proces pumpanja opreme, naoružanja ili posade. Igrači mogu koordinirati svoje aktivnosti, igrajući zajedno sa tekstom chat online, da razviju zajedničku strategiju i taktiku ratovanja.

niveliranje tehnologija događa u hangaru, a borbe karticu u otvorenim krajolika, mogu boriti u svim godišnjim dobima, zima, ljeto, jesen i proljeće. Gotovo svi krajolik, mostova i objekata na mapi vojni sukob može u zrak i uništeni. Samo lokacije su podijeljeni u borbama na otvorenom selu i urbane borbe.

Igra ne podrazumijeva podjelu zemlje borbenih vozila programeri, igrač je dao nekoliko dobavljača, od kojih je može kupiti različite vrste opreme, proizvođača različitih zemalja, tako da se baza podataka može se nalaziti i T - 90 i Leopard 2.

Igrači su pozvani za preuzimanje Armored Warfare dobiti nezaboravno iskustvo i lijepo vrijeme, osjećaj kao pravi pobjednik u modernom ratovanju.

1^^Pregled vojne opreme Armored Warfare^2.3^

programeri dati igračima širok spektar izbora tehnologije za tu svrhu i ulogu na bojnom polju:

  • Borbeni tenkovi - je najpouzdaniji i korisna tehnika, oni su dobro naoružani s odličnim oklop. A par, tri nivoa borbenog iskustva i, nakon odgovarajuće crpne imaju tehnološke opreme, rakete kontrolirati s kojima možete uništiti neprijatelja, čak i ako on se krije u skloništu. Da bi se zaštitio efikasno korištenje zaštite dima, koji će se brzo udalji na sigurnoj udaljenosti nakon otkrivanja.
  • ^^9 oklopnih borbenih vozila u igri se uglavnom koristi za izviđanje. To uključuje vrlo različite vojne opreme. Skauti točka slabo zaštićen i teško naoružani, ali oni razvijaju veću brzinu, kontrolu nad njima teško, ali uz odgovarajuće sposobnosti i mnogo artiljerija mogu povući neprijatelja. ^^9 pješadijske borbenih vozila sporije nego što je izviđački automobil, ali opremljena s više moćno oružje i mogu izazvati probleme čak i tenkovima i oklop od gore navedenih, može izdržati više pogodaka. ^^9 Tank Destroyer - brzina mašine na točkovima sa tankim oklop i veliki oružje. Njihovo prisustvo je potrebno za snimanje - i - run strategiju za borbu protiv zasjedu, ali je životni vijek vozila je vrlo kratak. ^^9 Artillery - borba protiv požara sa zadnje strane, rasvjeta i dim rakete.

igra Armored Warfare kupiti stranka paket beta, koji će dati igraču priliku da vide i igrati prvi, rezervirati nadimak, da se zlato i vrhunski status u predviđenom iznosu od vremena do dobiti jedinstveni posade zapovjednik i ratne mašine pionir. Osjetite strateg i junak oklopnih ratovanja.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi