Ugrožene taktike Zone

Alternativni nazivi: Ugrožene taktike Zone

Igra pogođene taktike zona je potpuno nova igra klijent računalo. Ovdje ćete uroniti u svijet bitke u kojoj morate biti pravi taktičar.

Igra u ugroženoj zoni, taktike registracija je dostupan samo za odrasle korisnicima. Da bi se pridružili igri trebate navesti:

1. Njegovo ime korisnika.

2. Vaše korisničko ime i lozinku.

& nbsp;

igra pogođene taktike The Zone možete igrati u jednoj od prikazanih režima, kao i koristeći sljedeće vještine:

  1. Igrač protiv igrača. Ovo je jedinstven način rada gdje se bore protiv pravih protivnika.
  2. korake. U ovom režimu moći ćete pokazati svoje taktičke sposobnosti.
  3. Management jedinicu. Ovo je način na koji je cijela grupa pod komandom vojnici ćete biti u stanju nositi se s bilo kojim brojem neprijatelja.
  4. Upotreba skloništa. Koristeći skloništa omogućuje vam da koristite sve svoje taktičke sposobnosti.
  5. Bitka prostorija. Možete koristiti sve prostorije i fasada za skloništa.
  6. Capture the Flag. U ovom režimu, morate uhvatiti neprijateljske baze i držite ga što je duže moguće. Da bi vaša borba bila uspješna, vaša ekipa mora raditi skladno.

& nbsp;

Igrajte Pogođeni taktike zona ćete birati potrebne klase za vas:

  1. Vojnici klasu Komandosi su najbolji izviđači i snajperi. Imaju odličnu vidljivost, i oni imaju visok nivo stealth. Fighters mogu uspješno vođenje razne pregovore, uključi u inteligencije za kontrolu poena hvatanje. Oni imaju slab oklop, ali u isto vrijeme oni koriste moćne snajperske puške, kao i razne granata.
  2. Stormtroopers su svestrani klase. Oni su uspješno rade u različitim situacijama na bojnom polju. Stormtroopers uspješno napadaju neprijatelja bore pozicije, uz snimanje ključne tačke, ili braneći jačanje njene čitavog tima. Oni se odlikuju prosjeka. U borbi oni koriste zajedničku automatsko oružje, granate, ručne bombe i.
  3. Teška pješadija se koristi moćno oružje i oklop je vrlo jaka. Ovaj razred predstavlja ključna snaga, koja vodi za ostale klase i priliku da se probije gotovo svaki odbrane. Oni mogu dovesti do kritične štete svim svojim neprijateljima. Teška pješadija je najsporiji klase u igri, koja ima nizak pregled i neprimjetno.
  4. Vatrena podrška je najbolju podršku u borbama, bez bilo kakvog napada koji je osuđen na propast. U stalnoj interakciji inteligencije vojnici požar podrška može preokrenuti plimu borbe. Oni su snage da napadnu neprijatelja s ogromnim udaljenosti. Zaštitni oklop raketa i minobacačkih imaju vrlo slab, tako da su veoma potrebna pomoć druge klase. Vatra podrška mora stalno mijenjaju položaj. Ključ uspjeha u datom klasi & ndash; Ovo stalno kretanje i mobilnost na bojnom polju.

Igra pogođene taktike zona online svakako treba osvojiti ogroman uspjeh sa igračima širom svijeta.

Uđite u svijet pogođene taktike zona online i dobiti puno zabave!