Bookmarks

Igra Knights and Brides online

Igra Knights and Brides

Knights and Brides

Knights and Brides

Radnja igre Fidelity: Knights i princeza online će se razvijati u različitim pravcima. Jedan će biti za Knights - drugi za dame društvo. Moćni vitezovi vole da se bori u areni, a divne dame da se brine o nekretninama i zabavljaju svojim navijačima razne goodies.

Vi ćete biti suočeni sa teškim izborom. Za početak pol karaktera i njegove vrste. Djevojke mogu postati stilski energičan i šarmantan i bogate dame. Mladi ljudi će moći da biraju između dobra i odvažan vitezova. Iz jedne birate zavisi od nasljeđa, što je na kraju će morati biti otvoren u budućnosti. Igrati Fidelity: Vitezovi i princeze možete u paru, i sama. Kasnije, par, uvijek možete naći. Kada vitez poslao da se bori i posvećuje ga njegova dama, ona ga nagrađuje s darovima. Ali, ako dama društva tretiraju svog viteza ukusne domaće jelo, njegova snaga povećana nekoliko puta, dajući više šansi da osvoji meč.

Također, morate razvoj poljoprivrede da nahrani raznih životinja, žetva izgradnju kuća i još mnogo toga.

iPlayer Fidelity: Knights i princeza je savršen za slobodne aktivnosti. Igra je vrlo šareni i ima dobar dizajn zvuka. Nađi prijatelje i dalje uzbudljive zadatke i misije zajedno. Možete kupiti dodatne stavke iz radnje igra, ali za zabavu kako kažu morate platiti skupo.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more