Bookmarks

Igra Klondike online

Igra Klondike

Klondike

Klondike

Online igre Klondike utiče na dobro poznata tema uzgoja. Za razliku od drugih sličnih projekata - ovo se ne fiksira samo na zgradama i žetve. Ovdje ćete biti u mogućnosti da stalno istražuju područje, otkriti nove zemlje i prikupiti od njih različitih bogatstva. Kada završite sve zadatke u ovom poglavlju će biti odvedeni u drugu sa opasnije misije.

Postanite pronalazač novog zemljišta. Slušajte svoje vodič Klondike igrati on će se navikne na novi svijet. Ovdje neće biti sama, jer igra pretraživača i dizajniran je uglavnom za društvene mreže, nudi razne susjeda - pravi igrači. Uz njih ćete biti u mogućnosti da trguju, posjetiti jedni druge domove i dijele razne darove. Pomoći prijateljima ili igrača u početnoj fazi će biti od velike pomoći da ih pitate za savjet.

Na početku igre vam dati najjednostavnije zadataka - to je uglavnom izgradnju objekata i žetve, koja mora prvo biti posađene. Dovršavajući zadatke, vi ćete steći iskustvo i razne predmete koji će biti korisne za vas u budućnosti. Istražite nužno teritoriju u potrazi za nebrojene bogatstva, oni mogu biti bilo gdje, čak ispod drveta. Dokle god vaš lik obavlja jedan zadatak, vi ćete biti u mogućnosti da mu daju malo više, koji će nastupiti u red. Prema tome, ne treba da sjediti stalno u monitor.

Klondike iPlayer - uzbudljiva igra za one koji samo žele da se zabave vremena i samo se opusti. Pažljivo pročitajte priču, što je vrlo zanimljivo, ako želite otkriti sve tajne ove igre.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more