Bookmarks

The Witcher 3 Wild Hunt

Alternativni nazivi: The Witcher 3 Wild Hunt

Dugoočekivana igra The Witcher 3 Wild Hunt.

Posljednja trilogija The Witcher 3 Wild Hunt je 2015. godine prvi put objavljen 19. svibnja, a 23. listopada je objavljena nova verzija. Odgovoran za razvoj CD Projekt RED studija, baziran na romanu Andrzeja Sapkowskog "The Witcher" Da bi došla do čitave publike, kompanija je istovremeno radila na verzijama za One Xbox, PlayStation 4 i mogućnost da The Witcher 3 Wild Hunt preuzme Windows.

Geralt of Rivia - pravi profesionalac u lovu na čudovišta. On je čarobnjak i ima talenat za magiju, ima natprirodne sposobnosti koje bi mu trebale pomoći da sačuva djevojku Ciri. Karakteristika trećeg dela igre je slobodno kretanje heroja na mapi, poseta različitim teritorijama i mogućnost pronalaženja novih zadataka.

Proizvod se pokazao velikim i samodovoljnim. Čak i pre zvaničnog izdanja, dobio je više od 200 nagrada iz raznih publikacija i veb sajtova, nekoliko nagrada na festivalima, i postao je najviše očekivan u sezoni. Čak ni najstroži kritičari nisu se oduprli i stavili najviše ocjene, tako da igrači neće imati šta da se žale.

U borbi, sva sredstva su dobra.

Milijuna igrača uspelo je da preuzme divlji lov na The Witcher 3, i već su pratili Geralta na putu u kojem se bori sa čudovištima i traži blago. On je jedini igrački lik, ali ponekad, u posebnim slučajevima, on je zamenjen Ciri sa svojom sposobnošću teleportovanja.

U novom delu Witcher 3 Wild Hunt za PC Geralt je postao još vještiji borac. Sada može poraziti pet neprijatelja odjednom, koristeći dva mača i pomoćne predmete. Čeličnim mačem bori se s običnim životinjama i ljudima, a za čudovišta drži srebro.

Ambaleti i dodatna oprema za velike udaljenosti. Uz njih, junak će prestići stvorenja koja mogu letjeti ili plivati ​​pod vodom. Budući da je i čarobnjak, priprema lijekove za dobivanje posebnih sposobnosti koje poboljšavaju njegove osobine iz prikupljenih predmeta, dijelova tijela uništenih čudovišta i biljaka.

U vreme napada primeniće se tačni udarci, napadi, utaja od neprijateljskih napada. Trebalo bi pratiti skalu izdržljivosti lovca, a ako postane prazna, ona će postati nezgodna i ranjiva.

. Spiralni Geralt pet magičnih znakova:

 • Aard - sruši

 • Igny - kontrolirajte snagu vatre
 • Aksiy - kontroliše umove neprijatelja i može ih natjerati da napadnu svoju vrstu
 • Kwen - zaštita od udara
 • Irden - postavlja zamke za čudovišta, smanjujući njihove karakteristike pri kontaktu
Ovi znakovi su sposobni da se povećaju, a njihova upotreba nije ograničena na upotrebu protiv neprijatelja. Uz njihovu pomoć, Geralt uništava kamene ostatke, otvara vrata, otvara nove dijaloge sa likovima.

Traženje posla izgleda veoma zanimljivo. Mogu se dobiti od likova u razgovoru, pronađenih na lešu, oglasnoj ploči, na drveću i na druge načine. Sama zaduženja liče na zadatke kada lik prati trag, sakuplja predmete, pita protivnike.

Zahtevani sistemski zahtevi.

Za takvu obimnu igračku, zahtevi za računare su prilično demokratski. Minimum koji treba da imate:

 • Intel CPU Core i5-2500K 3. 3GHz
 • GeForce GTX 660
 • AMD CPU Phenom II X4 940
 • ROS 6GB
 • AMD GPU Radeon HD 7870
 • Place 40 GB
 • DirectX 11
 • OS 64-bitni Windows 7/8 (8. 1) i 64-bit

Ko ne može dočekati da započne avanture prije, The Witcher 3 Wild Hunt može kupiti već postojeće dodatke, ali zna da je početkom 2016. godine planirano izdavanje Blood and Wine - Krv i vino. Čini se da kreatori Witcher 3 Wild Hunt nisu završili iznenađenja za vas, i možete očekivati ​​mnogo nevjerojatnih vijesti.

 

The Witcher 3 Wild Hunt