Bookmarks

Wartune

Alternativni nazivi: Wartune

Game Wartune - besplatni MMO RPG strategiju, koja sadrži elemente socijalne strategije i role-playing igara. & Nbsp; Fascinantan svijet mašte autora Wartune online igra će se igrači osjećati u ulozi Mage, vitez ili strijelac. Značenje Wartune online igre je držati pod kontrolom grada i dobiti sredstva za izgradnju objekata.

Prije nego što igra igru ​​Wartune, pobrinite se računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp; Pridružite u igri Wartune neće uzeti mnogo vremena i neće izazvati poteškoće:

1.                   Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; stvoriti račun & raquo ;;

2.                   Unesite svoj nadimak,

3.                   Tip e - mail

4.                   Unesite lozinku i potvrdite ga;

5.                   Unesite svoj datum rođenja

6.                   Select & laquo; podnijeti & raquo; Wartune i registracija je više.

U Wartune Online vas odvesti na ulogu heroja bazena koje možete izabrati sebe kao pripadnici jednog od tri različite klase. Razred određuje sposobnost igrača da će imati tijekom bitke u Wartune online igra, dok je pod & ndash; to je u potpunosti vaš lični izbor. Jednom kada postanete predstavu Wartune, vi ćete imati pristup nekim zadatke koji su vam dati kao početni udžbenik. U početku, igrači uče i istražuju svijet i učestvuju u borbama borbe Wartune online igra. Vi ćete biti u mogućnosti da igraju Wartune i zauzvrat da automatski napadaju jedni druge, dok neko ne odustaje prvi kada nestane napajanje, iako je igrač će također biti u mogućnosti da koriste znanja je stekao, oni obično imaju jak ili specijalnim efektima. Kao igrači razvijaju u igri Wartune online, oni će imati priliku szdavat dodatnih vojnika u toj grupi koja će se automatski napasti.

Nakon bitke zadatke i originalna istraživanja Wartune online igra igrača šalju u grad i odmah da ga pod svoje. U ovoj fazi igre ćete izgraditi grad iz prikupljenih sredstava i valutu. Zemljište Wartune online igra u ovom poglavlju je veoma sličan takve strategije.

U smislu društvene funkcije, igra Wartune ima chat u realnom vremenu. Igrači će također moći koristiti posebne stavke kao što su "megafon" da emituje poruka drugim igračima. Ova opcija će biti vrlo koristan pri zapošljavanju Guild Korisnika & nbsp; Wartune online, ali veliki broj ljudi koji se stvarno koriste ovu mogućnost, kažu da je to beskorisno.

Osim razgovor u realnom vremenu, online igranje igrica Wartune također možete dodati međusobno prijatelji liste, ući u klanu, da sarađuju u različite zadatke. The Game & nbsp; Wartune i element praćenja, tj. e. Možete saznati šta se u klanu i igrači nastupati.

U Wartune online igra je također " VIP " shemu kojom možete kupiti članstvo igra koja vam daje različite dodatne pogodnosti, uključujući i dodatne nagrade za dovršavajući zadatke, pokloni, pristup redovnim ažuriranja, i dovoljan broj drugih prednosti, uključujući i mogućnost da se zaobiđe tajmera oporavak za izgradnju vlastite grada.

U principu, Wartune online igre je prilično dobra igra, kao i intenzivne strategije. Igra Wartune , naravno, nije savršena igra, ali placa i to je, bez sumnje, zaslužuje mnogo je bolje performanse u odnosu na ostale konkurente u društvenu mrežu. Igra sadrži puno sadržaja za igrače, što daje mogućnost da istraže Wartune online igra u dugo vremena, i na taj način, Wartune online zaslužuje se igra!

& nbsp;

 

Wartune online registracije