Bookmarks

Wargame 1942

Alternativni nazivi: Wargame 1942

Wargame 1942 online igra & ndash; free strategija kupac se provodi u pregledniku. Wargame 1942. godine da igra & nbsp; - To znači da dožive teži način kako su naši preci morali preživjeti za vrijeme Drugog svjetskog rata. Postanite komandant zemljišta povjerena vama, šef vojske i hrabro idu na pokolj sa neprijateljem. Ne gubi nadu da ostanu pobjednika, čak iu najtežim trenucima. Uostalom, pravi junak može biti samo onaj koji je spreman da se bore do smrti. A udoban sučelje i dobro osmišljen gameplay su nesumnjivo prednosti Wargame 1942. godine. Kompanija Looki se pobrinuo za stvaranje udoban igra za korisnike svih uzrasta. & Nbsp; Ovi pomoćnici će pomoći sistem i dobru bazu znanja. Zadovoljava i dostupnost svijetu igra.

Sistemski zahtjevi su minimalni:

 • priključak na Internet
 • Windows operativni sustav
 • 1 GB RAM-a
 • Pentium procesor

Ako ste stvorili račun u prethodnim projektima kompanije Looki , re-registraciju Wargame 1942 nije potrebno. & Nbsp; Međutim, početnici treba da pruži potrebne informacije za popunjavanje odgovarajućeg obrasca na web stranici igre:

  1. njegovo ime sviranje
  2. e-mail
  3. password
  4. Slažem se sa Sporazumom korisnika

Nakon registracije u igri Wargame 1942 je prošlo, vi predali početni iznos novca i zemljišta na kojem je domaćin. Pokušajte pametno uložiti svoj novac u ranom razvoju vojske. Vremenom ćete naučiti parcele vlasništvu. Ovo će omogućiti čarapa dizel i druge vrste goriva. U slučaju potrebe i laquo; Black Gold & raquo; pretvoren u novac. Kovanice dobro doći za nabavku opreme potrebne Arsenala i druge korisne stvari. Među municije igra Wargame 1942. godine nudi izabrati različite puške i mitraljeza, ručne bombe, pancirke, baklje, pa čak i prvu pomoć. Nema rata bez upotrebe željeza i diplomatske sposobnosti, kao i promišljen taktika igre na putu do pobjede ulogu.

Kao zapovjednik moraju naći snage da kontrolira mnoge aspekte. A zdrave ekonomije, prilagođeni proizvodnji borbenih jedinica, vojne tehnologije istraživačke organizacije, uravnotežen izgradnju potrebnih objekata i ndash; uspjeh budućih pobjeda. Neprijatelj i pokušava uhvatiti ste vlasnik teritorija. Nemoj mu dati šansu! Moćna vojska, Air Force, mornarice i obrana nije dozvolila neprijatelj bi se postigao željeni. & Nbsp; Pun ćete osjetiti kako vruće vojne događaj koji će nestati imunitet koji Wargame 1942. godine dao prvi browser igra za oklimatizatsii u svijetu igri.

Vlasnik vojne baze u prvom redu voditi računa o izgradnji Generalštaba. & Nbsp; Onda bi trebao razmisliti o drugim objektima koje proizvoljno podijeljen u igri ove vrste:

 • resursa (kuća, stambenih zgrada, univerziteta, naftne platforme, mine)
 • Vojna (kasarna, streljanama, kreće se, fabrika oružja, sjedište tajne službe);
 • Ekonomski (Fabrika, bankama, trgovačkim centrima)

građevinske dozvole resursa:

 • će staviti vojnu
 • da pruže potrebnu edukaciju
 • proizvesti vrijedne resurse

Samouslužni:

 • da uspostavi protok novca
 • uštedjeti sredstva
 • da bi profitabilno trgovanje transakcija

Zbog vojnih objekata postaje moguće:

 • proizvodnju oružja
 • organizacije zaštite na području
 • trening spretnim agenti

Samo ako je ispravan određivanje prioriteta vrtoglavih uspjeh će biti vaš ponos. Mora postojati ravnoteža između razvoja vojnog kompleksa, izrada potrebnih resursa i finansijska pitanja.

svijet Igra će dati zadovoljstvo svih, bez obzira što ste učinili. To je lijepo da je osoblje je prototip ovog, zašto ostati u njemu stvara osjećaj stvarnosti. Na zidovima visila s kartama, izvještaji, grafikone s informacijama o prošlim bitke. Takva atmosfera plus ekran jednom nivou, koji vam omogućava da brzo naučiti o prednostima nad neprijateljem, moraju da donesu prave odluke, i to brzo. Nemojte se bojati da izvrši brze manevre. Sistem nagrađivanja i poticaja će podići vaše raspoloženje, što zauzvrat inspirisati da osvoji nove visine.

Kada je umorna sam težiti za pobjedu, da se pridruže Savezu. Na taj način, vi ćete naći istomišljenike i pouzdani drugovi.

Važno je napomenuti još jednu utakmicu karakteristika. Tu je meteorološka centara kroz koje možete kontrolirati vremenske prilike. To je učinak od vremenskih faktora na ishod bitke, poznato je svima. Istina da takve čudne stvari mogu biti poslije investicija dijamanata (Real) ili igrati novac.

Igranje igre Wargame 1942 & ndash; to znači da prođe test rata, ublažava svoj duh i osjetiti radost vlastitih utjecaja na povijest. Šta mislite, u zubima, ako vam je to potrebno? Ne bi trebalo da pitate dugo, provjeriti sve na svoje iskustvo. Neka bogatstvo osmijehe na vas!

& nbsp;

 

Igranje Wargame 1942 registraciju