Bookmarks

Warcraft 3: The Frozen Throne

Alternativni nazivi: Warcraft 3: The Frozen Throne

Warcraft III: The Frozen Throne - računalo strategija igra u realnom vremenu. Tačnije igra Warcraft 3 Frozen Throne je predstavljen kao nastavak trećeg dijela kultnog igre -Warcraft III: Reign of Chaos. Ispred vas milionera kult igra. Programeri, kompanija Blizzard, učiniti sve što je objavio igra dozvoljeno je samo nekoliko manjih promjena, čak i više dodataka. Pletena nove priče, ali nastavlja priču of Warcraft III: Reign of Chaos.

Što se tiče bilo kakve kompjuterske igre, da igra Warcraft 3 Frozen Throne na internetu ima Warcraft 3 Frozen Throne video i screenshotove, koji savjetujemo vam da komentar prije nego što počne da igra. I da završim čitanje ovaj pregled. Čak i ako ste ljubitelj igre serije. Tada možete posjetiti stranicu i preuzeti Warcraft 3 Frozen Throne.

Igrajte Warcraft 3 Frozen Throne Vi ćete igrati ulogu lika u brojnim kampanjama koje unosite, odnosno netko, odaberite. U ovoj igri malo kampanje Update - Četiri nove kampanje:

• "Užas iz dubine";

• «The Curse of The Avengers";

• «Lord of Darkness";

• «vatrena ponor."

"Užas iz dubine" - predstavnici Night Elves. Razvija određeni predmet vezan za upravnika Illidan

"The Curse of The Avengers" - Blood Elves (The Avengers). Odvija borba između Inhumans - vilenjaci, i vojska Gospodina Garithos.

"Lord of Darkness" - predstavnici nemrtvih. Parcela se vrti oko slike smrti viteza Arthas.

"vatreni ponor" - kampanje ORC ratnika. Protiv svih koji ih se protive.

U igri Warcraft 3 Frozen Throne sve fantastičnog herojima, izmišljeni fantazija kreatori. To je kao da cijelu utakmicu. Vi ste uronjeni u svijetu ne postoji u stvarnosti bića. Ali priča igre uzbudljive i zabavne putovanje mami u i borbi.

ste se vratili u drevnim zemljama Azeroth. I sada čeka krvavi sukob. Tu su novi likovi. Svet se pretvorio u tamnu, zastrašujuća i pun ljutnje. A nije ni čudo, nakon takvog brutalnog ratnik.

U ovoj igri imate shop - konoba, gdje možete kupiti neutralan heroji. Svaka rasa ima nove jedinice i jedan novi junak. Također, osam novih vrsta vojnika. Promijenio i izgled prostora - vrste objekata i krajolika.

Svi veliki broj različitih vrsta oružja i oklopa za svaki znak.

Igra Warcraft 3 Frozen Throne je najvišu kvalitetu grafike, dovoljno visoko prikaz likova. Ono što je jako zabavno na svijetle i jasne slike. Na glazbenu pratnju je izabran u uspješnu mješavinu navijanja i činilo se u igri.

Curly prijatelji, jer je potrebno da se završi utakmicu Warcraft III: Reign of Chaos, a po mogućnosti u istom timu.

Uronite osjećati dobro i drhteći od borbe s čudovištima, sramoti za postizanje tog cilja.

Požurite igra Warcraft 3 Frozen Throne preuzimanje. I to nije kraj, čekaj Grand nastavak! Uspješno igrate!

 

Warcraft 3: The Frozen Throne