Bookmarks

Sudbina Nation

Alternativni nazivi: Sudbina Nation

Sudbina Nation online & ndash; multiplayer browser-based strategija igra koja se odvija u realnom vremenu. Osim toga, projekt ne zahtijeva kapitalna ulaganja, tako da imaju priliku da zarade pravi novac. U potrazi za izgradnju i razvoj vlastitih gradova, vi ćete napredovati logički lanac dobi i ndash; iz kamenog doba u budućnost. I sumirajući svaki prošli fazu vam podići jedan od svjetskih čuda. To je za izgradnju čudo, a možete dobiti ili novac ili u igri. Dok ste navesti koji nagrađuje najpovoljniji za vas. Sudbina Nation igre pruža igračima sa širokim prostor za djelovanje. Igra se karta veličine 1000 do 1000 ćelija omogućuje ne samo da se proširi u zgradu, ali i za obavljanje izviđanje tokom vremena da se osjećaju ugodno u svim. Nakon udara prvi put u prekrasan svijet, možda mislite da ste tu za sebe. Ali, to je potrebno da biste snimili prvu studiju, ona pronalazi puno susjeda. I oni su postavljeni u odnosu na vas drugačije. Neko je prijateljski, neki neprijateljski. Dakle, da bi mogli da dopru do druge, i dalje imate puno u & ndash; i naučiti kako da sklapaju ugovore, a da odražava agresivne napade. Naprijed! Sudbina registracije Nation otvorenih svijet pun avanture!

Zahtjevi sustava za igre su prilično skroman: jedan od modernih pretraživačima (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer 9 i Vische, Opera i Safari), i proširenje najmanje 1280x800 ekran (po mogućnosti 1440h960). Osim toga, preuzimanje ništa. Možete posjetiti stranice u bilo kojem trenutku, čak i iz drugog računara, čak i sa mobilnog telefona. Pridružite u igri Sudbina Nation kako slijedi:

- upisuje se naziv ekrana;

- promišljen lozinku;

- navodi se u e-mail adresu;

- pruža dodatne informacije (izbor svijeta igre, početnik ili iskusan korisnik, boju zastave, ime grada, a kodna riječ pravo ime).

Na kraju potrebno je da kliknete & laquo; uđe u igru ​​i raquo;.

Igra Sudbina nacija je stvoren u stilu i laquo; civilizacije & raquo;. Već, možete savladati tri AD & ndash; Kamenog doba antike i srednjeg vijeka. Tvorci obećavaju da će uskoro biti dostupna u narednih doba & ndash; modernim vremenima, sadašnjost i budućnost. Svaka era je u pratnji svoje posebne značajke. Svaki put ima svoje određene jedinice i objekte na raspolaganju. I, naravno, dalje se krećete, to bolje vaše izglede. Na primjer, u dobi stvar kamen što je više moguće izvršiti istragu kako bi se spriječilo konkurente da preuzmu te teritorije, što će biti od koristi. Antiquity različite novčane uprave. Sada, bez njih je nemoguće sadrži jedinicama, opštinske zgrade, plus što im je potrebno za obavljanje trgovinske transakcije. Ages nosi radosnu vijest da napokon možete stvoriti naciju. Nekoliko igrači mogu doći zajedno i nastaviti igrati pod jednim Ensign, vođen zajedničke ciljeve. Virtualna novo vrijeme je vrlo sličan sadašnjem. Odvija špijuniranje, krađa javljaju svuda, atmosfera je zagađena industrijski otpad. Ali vaše tvornice, elektrane su sada intenzivno radi.

Da vidimo ono što je potrebno kako bi se uspješno igrati igru ​​Sudbina Nation. Kao što je već rečeno, studija zauzimaju posebno mjesto u gameplay. Ali, ne brinite o tome što će morati da provode svoje dragocjeno vrijeme. Jednostavno odrediti ono što ste zainteresirani, daju posao svoje jedinice i poslati ih. Ostaje samo da se to očekivalo vijesti. Također, vaš vjerni sluge će imati koristi od činjenice da su njihovi vlastiti konzerva Rob susjeda i donijeti plijen, pronaći ćelija bogate resursima. Usput, sredstva značajno povećati šanse za dobar razvoj. Oni nisu neophodan element, ali kada ste naišli, ne zanemariti ni mogućnost da izvrši proizvodnju u određenom ćeliju plodno. Resursi vam omogućiti da izgrade jače vrste vojnika, & nbsp; i, naravno, poboljšana objekata. Nakon što je izgradio grad, ne morate da se zaustavi tamo. Naprotiv, u više gradova će biti pod vašim autoritet, to bolje. Igrati Sudbina Nacija je imati na umu da svaka akcija traje neko vrijeme. Na primjer, za kretanje trupa iz jedne ćelije u drugu je potreban za 1-2 minuta, i podizanje zgrade traje nekoliko sati. Ovaj sistem omogućava vam da daju neke nevolje. Tako da je pravac grada kreću vaše trupe, vi ćete imati vremena da se pripremi za bitku, ili poduzeti korake da sklopi ugovor o nenapadanju.

Važno je napomenuti da je sposobnost da se bave izgradnjom čudo Light & laquo; Megalith & raquo; vyborot potreba. Pitati zašto vam je potrebno i imati dovoljno briga? Pa, ako vam ne treba bonus u obliku Real, onda mirno sjediti!

Begin Sudbina Nation igrati odmah u potpunosti uživati ​​u svim funkcijama za kvalitetan proizvod: dinamiku razvoja, velike grafike, zvuka mehanike, intuitivno sučelje, sposobnost da koriste taktiku, olakšati u smislu da nije potrebno da se posveti mnogo vremena.

Da gameplay vam donosi čisto zadovoljstvo!

 

Sudbina Nation online registracije