Bookmarks

Star Conflict

Alternativni nazivi: Star Conflict

Star Sukob igra legende kosmosa.

The igra Star Sukob je multiplayer online projekt, koji za istoriju svog postojanja privukao pažnju mnogih igrača. Star Sukob govori o priči koja se dogodila izvan planete Zemlje. Ljudi, nakon što je ovladao tehnologijom svemirski brod, i intergalaktički letova, bili prisiljeni da napuste svoju planetu, a će se oporaviti ovladati novim svjetovima. U dalekoj prostoru otkrili su fragmenti moćnog civilizacije koja je uništena od strane nepoznata sila. Sada različitih udruženja i organizacija se bore za vlast u ogromnoj međuzvezdanom prostore, ulaze u žestoke borbe između sebe.

The Galaxy živi ne samo ljudi, već i vanzemaljska bića. Njihov svemirski brod imaju mnogo modifikacija i nadmašiti tehniku ​​Zemljana.

Star Sukob je prostor simulator, autori projekta nazvati komanda igre, kao sam igrač u nekom trenutku jednostavno ne mogu nositi. Spektakularni zraka bitke čekaju za korisnike u projektu, oni mogu sudjelovati u timovima, udružio s drugim igračima i vođenje borbe za život i smrt s pravim neprijateljima trenutno sjedi ispred kompjuterskih monitora. Izbor je uvijek, oni koji se ne privlače realno režima, može provesti vrijeme, obavljaju razne misije, a oni su u igri obiluje.

In igre postoji režim pod nazivom"Open World", možete doći tako što hiper skok. Ima veliki broj različitih lokacija, igrač daje potpunu slobodu djelovanja, on može počiniti pljačku i izvući vrijedne resurse, osvojivši računalo ili pravi rival. Uprkos činjenici da je na otvorenom prostoru postoji anarhija, policija u njemu i dalje postoji, birajući strani dobra ili zla, igrač određuje svoju karmu.

Virtual World Star Conflict

Despite činjenicu da je igra već ima milijune korisnika, to nikada neće biti prekasno da se pridruže prostor ratova i avantura. Da biste to učinili, morate preuzeti Star sukoba, jer je on-line klijent igra, to zahtijeva program instaliran na računaru. Nakon ovog postupka, igrač prelazi u virtualni svijet zvijezda bitke, u kojoj on može igrati besplatno. Preuzimanje Star sukoba ne može biti na najmoćniji i moderan kompjuter, on treba da ima jedan gigabajt RAM-a, a samo dva nastupa prostora na hard disku.

Spacecraft u igri tri klase i svaki razred ima svoje posebne namjene i karakteristike:

  • Interceptors su najviše manevrirati i malih brodova, oni su dizajnirani za munje napade na objekte bez armature. Uz njihovu pomoć možete dobiti u neposrednoj blizini neprijatelja, nanose znatnu štetu i brzo pobjeći. Modifikacije ovih brodova mogu se koristiti za izviđanje i sabotaže. Oni imaju najslabiji oklop.
  • Ground-napad avioni su srednje klase, oni imaju bolje zaštitna svojstva od presretača, veličina je veća, to je razlog zašto je oružje moćnije, ali oni su manje brzo. Oni su podijeljeni u tim, udaraljke i baraž. Bivši su potrebni za jačanje saveznika, a drugi za proboj i treći za presretanje.
  • The fregate su najveći, dobro naoružanih borbenih aviona. Oni također imaju različite uloge: inženjering je potrebna za različite objekte, fregate poklopca - služe kao štit, one dugog dometa - su odlični za borbe na velikim udaljenostima.

All ove sorte tehnologije mogu se isporučiti sa različitim opremu, instalirati dodatne module i oružja. Osim toga, kao razine proći i iskustvo raste, razvoj pilot se javlja.

 

Star Conflict Preuzimanje Star-strijelac!