Bookmarks

Space Rangers Revolution

Alternativni nazivi: Space Rangers Revolution

Bez obzira na činjenicu da je igra Space Rangers 2: Revolution - to nije punopravni i samostalni projekat, se s pravom može smatrati kao takve. Ovaj dodatak je zapravo smatra jednim od najuspješnijih. Sa svojim izgledom voljen milijuni igra dobila je novi dah i počeo sa još većom silom privući ne samo iskusni, ali i mladim igračima. Igra Space Rangers Revolution se nastavlja najbolje tradicije žanra. Projekt je tradicionalno vrlo udoban slagati sve najbolje elemente od omiljenih žanrova. I ljubitelj Arcade i strategije, i tekst avantura i RPG, i mnogi drugi: U ovoj igri, svako sebe pronalazi. To svestranost je glavni vrhunac projekta, koji je nadmašiti, uzgred budi rečeno, na ovaj dan, niko ne može.

U igri Space Rangers 2: Revolution morate igrati, prošla daleki 3300 godine. U ovom periodu, veliki rat protiv čovječnosti vanzemaljske snage je završena, ali nema vremena za opuštanje nacije. Sada više čovječanstvo visi novu prijetnju - Dominators. Ova neobična stvorenje - originalni oblici života, što je osnovna razlika leži u njihove jedinstvene inteligencije. Igra Space Rangers Revolution će vas uvesti u potpuno novi neprijatelj, koji će biti postavljen prilično agresivno. Međutim, osim ako ne može nositi s takvim likovima?

Prije početka igre morat ćete skinuti Space Rangers 2. Cijeli proces sile vas vodi 20 minuta da pronađu i boot datoteke bez ikakvih problema može biti na bilo koji torrent tracker. Vidjet će se sastati s nekoliko trka, među kojima su:

1. Maloqs.

2. Ljudi.

3. Gaalians.

4. Ležajevi.

5. Faeyans.

U igri Space Rangers 2: Revolution Heroes (sve gore navedeno) za spas svake nacije je vlastitu odluku o tome da li da traži pomoć pametan i hrabar Space Ranger.

Pripremite se da u ovom dodatak ćete dobiti vještine s potpuno novim oružjem. Sve akcije će se odvijati na proširenom karta koja vam je potrebna da istražuju unutar i van!

Vaš lik - rendžer, ništa neobično! Požurite Preuzimanje Space Rangers Revolution da provjerite u praksi sve ispravke i poboljšanja. Morat ćete izabrati rasu i svoj svemirski brod. Sve je spremno - sada možete ići na i otići! Ispred veliki broj misija i zadataka. Prije nego što otvorite novi Galaxy. Vaš lik će biti u mogućnosti da trguju. I, naravno, vi i vaš heroj će biti u mogućnosti da ponovo trenira vještina logičko razmišljanje u potrazi tekstu.

Igra Space Rangers 2: Revolucija će biti zadovoljan s vama i svoju nepredvidljivost. To nema nikakve konkretne scenarija, sve će u potpunosti ovisi o vašim akcijama. Ovaj projekt daje začin.

da vide za sebe istinitost svega navedenog, možete revidirati za Space Rangers 2: Revolution video trailer, koji detaljno opisuje sve glavne prednosti ovog projekta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more