Bookmarks

Shadowland

Alternativni nazivi: Shadowland

Shadowland Igra je besplatna browser-based online igra koja kombinira fantazija, stvarne priče i socijalne strategije. Igrači Shadowland Online može izgraditi carstvo, kolonizirati i osvojiti teritorije, izgraditi farmu, žetva i izvršavaju zadatke.

Igra Shadow zemljišta od nline je priča o mračnoj sile koja pod opsadom sve humanosti . Kako preživjeti čovjeka u ovom frakcije? To je vaša odgovornost da se vrati na razmaženu kontinenta tamne sile i obnoviti svoje carstvo uz pomoć vaše vojske saveznika i kolega. Morate ići u drugim epohama i tražiti legendarnih heroja da vam pomoći u vašem osvajanju Shadowland O nline .

Prije predstave Shadowland , pobrinite se računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp; Shadowland registracija ne uzima puno vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; Registracija & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Dati ime na svoj karakter;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Molimo vas da unesete ispravnu e-mail;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite sigurnu lozinku, i ponavljam;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite i laquo; Registracija & raquo;.

Fantasy Shadowland da igraju istinitu priču: Igra je postavljena u post-apokaliptičnom svijetu se zove kontinent Boga, gdje se ljudi bore za opstanak protiv mračnih sila i njihove vojske iz drugi svijet. Situacija u svijetu mašte pun tamne sjene, gdje zlo i svete mađioničari su u suprotnosti jedan s drugim, postaje sve opasniji.

ćete Shadowland za reprodukciju i ući u kraljevstvo Master, koji je stvorio Gates stoljeća - & nbsp; portal koji može ostvariti prostor-vrijeme putovanja na različitim uzrastima. Vi ćete biti u mogućnosti da osvoji teritorije istočne i zapadne povijest Shadowland igra, brinuti legendarnog heroja i pronaći izgubljeno blago dodatno proširiti mogućnosti Vašeg vojske, carstvo, i kroz stoljeća kapiju nazad nazad kući.

Legendary Heroes - poznata heroji kralja Leonidas od 300 Spartanaca na Termopila, Džingis Kan, King Arthur i druge poznate ličnosti.

Svaka Alliance Shadowland Igra ima prilagodljiv amblema, kolektivno rezerve resursa, unapređenje tehnologije, upravljanje kadrovima, pa čak i sistem zarade / zarada.

Kada dođete do nivoa 10 u Shadowland online, kontinent Bog ti se objavljuje, formiraju saveze, a vi početi da se uključe u stvaranje vlastite vojske s velikim grupama pod vodstvom tebe.

Otkrijte svijet kroz migracije Shadowland online. Ako krećemo iz malog područja na velikom području od vaše osvajanje moći ćete pronaći novi ekosistem, pun dvoraca, neprijatelja sindikata.

i Shadowland Online omogućuje vam da stvoriti plemena. U borbi, oni smatraju da je pobjeda kao najveću čast u njihovim životima. Njihova želja za moći i teško naoružanje omogućiti im da budu hrabri i plahovita u borbenim igri Shadow zemljišta od nline . Oni čak mogu integrirati crnu magiju u svojoj praksi, ali će uzdržanost, moralnost i odgovornost.

Igra Shadow zemljišta od nline Također se pokazati plaćenika. Njihov život je uvijek bio nomadski, tako da su nezavisne i mobilne na moru.

& nbsp;

dijamanata u igri Shadowland Online & ndash; je resurs koji se može koristiti za uklanjanje hlađenja vremena da kupi dodatne naredbe za izgradnju, kao i dobiti rijetke opremu kroz ekspedicije. Oni su jedini resurs nagradu Shadowland Online . Dijamanti Shadowland Igra se razlikuje od gotovine poklona, ​​jer možete dobiti samo dijamante, plaćaju za njih s pravim novcem, pobijediti konkurenciju ili zadatke, osvojiti hram u Areni ili prodaju robu na aukciji.

 

Shadowland Online Prijava