Bookmarks

Roger & Out

Alternativni nazivi: Roger & Out

& nbsp; & Nbsp; Igra Roger & amp; Od je science fiction uključuju browser-based igre, to omogućava igračima [2 ] rasti plaćenici , a zatim ih u superheroj za obavljanje zadatke, dvoboj s drugim igračima [ 2], da prikupi vađenje i bodova iskustva, koji dozvoliti svoje likove kupovine ili povećati atribute.
Igrajte igru ​​Roger & amp; Out će biti vrlo zanimljivo, jer igrača će biti ispunjeni upoznati znakova & nbsp; te će biti u mogućnosti da se bori protiv njih u galaksiji, ispunjen čudovišta. Kada ste Roger & amp; Od igrati, vi ćete otvoriti mogućnosti da biste otvorili nekoliko područja stvoriti ili da se pridruže bitci , da osvoji više borbe. Kao kombinaciju Strategije i RPG igra, Roger & amp; , [ 1] Out
online ima intuitivne kontrole , The Amazing animacija i postavite Comic [1 ] stilova
grafike. U to vrijeme Istraživanje igrači mogu i uživajte u zabavi priču i mnogi neočekivano sastanaka.
Prije predstave Roger & amp; Od , provjerite je li vaš kompjuter zadovoljava takve sistemski zahtjevi, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp; Registracija Roger & amp; Od ne uzima puno vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; Play sada za free & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite pol karaktera, rasu, izgled, a zatim pritisnite i laquo; spasiti & raquo ;;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Dati ime na svoj karakter;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite sigurnu lozinku, ponovite;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Molimo vas da unesete ispravnu e-mail;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite i laquo; Registracija & raquo;.

Roger & amp; Od online - to je avantura mladog plaćenik koji se bori sa silama tame u galaksiji daleko, daleko, ili snage svijeta, sam ili s drugim plaćenicima - u njihovim vlastitim brodom bitci!
Otpor je uzaludan, jer igra je besplatna & nbsp; Roger & amp; Od ne štedi jedan! U stvari, svaki MMORPG i njegove likove sa zelenim ušima, plave kože, crna kaciga - to je kliše u žanru naučne fantastike. Roger & amp; Od igrati - je da učestvuje u uzbudljivom saga u kojoj se nalaze poznate ličnosti, kao što su zlato ili droidi Marsh genija.
smiješno i često sarkastičan oblik igre & nbsp; Roger & amp; Od online krije kompleksan pojam. Igrač stvara i razvija u galaktičkim superheroj svijetu. Igrači Roger & amp; Od online imaju različite zadatke, dvoboj s drugim igračima, prikupiti vrijedne plijen i bodova iskustva koje omogućavaju svoje heroje da usklade i poboljšaju karakteristike takvih kao logika, na primjer.
& nbsp; Igra Roger & amp; Od poziva igrače da otkriju saveze i istraživati ​​galaksiju zajedno. Korisnici mogu stvoriti posada njegovog broda bitci - što je viši nivo u klanu, više prostora za posadu na brodu Roger & amp; Od online . Trik je u tome da morate opremiti svaku stavku sa idealnom karaktera. Na primjer, glavni inženjer mora imati visoku logiku. Svaki put kada povećanje bitci razine, brod se može proširiti, što također otvara dodatne misije koje možete učiniti zajedno sa svojom posadom - s još više bonuse svim članovima saveza.

& nbsp; Snažan oprema jedinice Roger & amp; Od online se sastoje od nekoliko komponenti koje utječu na svojstva opreme. Imenu predmeta ukazuju na vrstu opreme igrača - na & laquo; threadbare prsluk anarhističkih & raquo; i & laquo; nedostatka energije & raquo; da moćni "UberGun". Intuitivne kontrole, šarene, strip stil grafike pružiti jednostavan igra Roger & amp; Od . Elegantan grafički stil Roger & amp; Od online savršeno odražava atmosferu svake regije, u kombinaciji sa muzikom i modernim animacije.
Roger Play & amp; Out online i otkriti opreme za poboljšanje karakteristika karaktera, prati taktika neprijatelja ili šef pobijediti!

& nbsp;

 

Roger & Out online prijave