Bookmarks

Rise of Europe

Alternativni nazivi: Rise of Europe

Rise od Europa

& nbsp; ,

Među online strategije igre imaju posebno mjesto. Nova igra Rise od Europa odmah izazvalo veliki interes igrača zbog činjenice da su proizvođači igre su dobro poznati među navijačima online igre studio Travian Games i [15 ] COMP ANIES Perfect World Entertainment, već je objavio nekoliko omiljena strategija igra.

ROE igra , što je klasična strategija i ima sve prednosti ove igre. Prvo, oni razvijaju sposobnost da misle. Drugo, oni moraju, uključujući i dobro kontrolirati svoj lik razvijajući svoju borbenu učinkovitost. Dakle, ove igre nisu samo strijelci, koji pomažu osloboditi agresija i izraziti emocije, i, između ostalog, razviti sposobnost da kompetentno raspravljati i donositi odluke koje će trebati ne samo igra, ali u stvarnom životu. Stoga, u Rise od Europa igraju , , hoćeš ne samo zanimljiv, ali i koristan.

& nbsp; ,

Ako volite čitati i laquo; Tri mušketira & raquo; a volite Times maskenbal lopte i duela, imate veliku priliku da uronite u svijet ozbiljnih strasti. Vaš lik će poslužiti kao sud i sudjelovati u svim spletke i borbe. Od igraju Rise od Europa , [ 4] morate odabrati jedan od tri utjecajnih klanova na koji želite da se pridruže. Od akciju u igri je razvijena za vrijeme renesanse, atmosfera igre je u potpunosti u skladu s vremenom. Tu je napeta borba za prevlast u dvorištu, pobjednik će također kvalificirati za kraljevski tron. Sukob između moćnih obitelji dolaze, kao što su The Tudors, Fuggers i Medicis. Osjećat ćete se kao nasljedne plemić koji imaju borbene vještine i primijeniti ih u korist članova porodice. Izvrsnost u igri daje neograničenu moć suda, tako Rise od [ 4] Europa igraju od vas će biti dosadno & ndash; ulozi su vrlo visoki.

& nbsp;

RiseofEuropeрегистрация To je standardna procedura. Navedite ime, lozinku i e-mail adresu, možete odmah početi igranje. Treba napomenuti, međutim, da je postupak registracije je besplatan, kao i same igre.

Za one koji su oduvijek željeli dovesti svoje pleme, ili se blagostanje majka u porodici bitke i kampanjama, & nbsp; ova igra će biti prava riznica mogućnosti. Vaš lik postaje lider, za koje nisu samo ljudi, i svoj, čak i ako je to obitelj. I samo to zavisi od vas, da li Rise od Europa [4 ] online Vaše plemenito Noble klan da primi dlan i vodi kraljevstvo.

Međutim, ne samo u borbama ćete sudjelovati, igrajući strategija bazirana na pretraživaču. Bitka, naravno, biti, a na najpoznatija mjesta u Europi u srednjem vijeku. Ali pored toga ćete izgraditi svoj grad, a zatim da upravljaju ekonomiju države, a istovremeno i
grata u igri Rise [4 ] od Europe . Kada se planira vojne operacije, vi ćete razviti taktiku borbe, za sklapanje sporazuma sa potencijalnim saveznicima, i općenito se ponašaju kao pravi zapovjednik. Tako da u ovoj igri postoji mnogo različitih mogućnosti koje se pružaju vam u stvarnosti, ne uvijek.

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more