Bookmarks

Remanum

Alternativni nazivi: Remanum

je multiplayer igra Remanum besplatno trgovanje igra u kojoj ste sami pokušati kao trgovac pokušava da nagomilaju bogatstvo i ugled u 20 gradova Rimskog carstva oko Mediterana. Igrajte igru ​​Remanum može beskrajno, jer igra traje oko 6 mjeseci, a ako ste vlasnik & nbsp; najveći ugled u Carstvu, ćete dobiti titulu cara. Ali naslov će morati da se bori! Da biste to učinili mudro upravljati svojim farme, tvornice i radionice, prodate robe, napraviti profit, i, naravno, koriste bogatstvo za dobrobit građana i grada & nbsp; u Remanum online.

Prije igrajući Remanum, pobrinite se računalo zadovoljava minimalne zahtjeve sistema, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB.

Remanum registracija ne uzima puno vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; registrirajte se ovdje & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Navedite naziv računa;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Molimo vas da unesete ispravnu e-mail;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite sigurnu lozinku, i ponovite to;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite i laquo; Registracija & raquo;.

Remanum igraju dosta zanimljiv, jer imate dosta golova! Prvo, postati ugledan građanin u vašem gradu. Da biste to učinili, proširiti svoju teritoriju za proizvodnju robe i prodaju ih komercijalno profitabilan u Remanum online. Igra Remanum vam omogućiti da trguju s tisućama igrača iz svih gradova Carstva. Ne zaboravite da pregovarati, jer ti, tako dobiti dobar ugled.

Igra je inspirirana jedinstvenom Remanum ekonomskog sistema: svaku kupovinu ili prodaju, bilo nestašica zaliha se prikazuje na globalnom sistemu trgovanja, što dovodi do promjene u potražnji na tržištu.

Jedan od ciljeva & nbsp; Remanum online je rast vaše imovine. Možete izgraditi različite biljke koje proizvode osnovne materijale ili obrađuje ih u više vrijednih proizvoda. Igra Remanum vam omogućava da prodaju svoje proizvode putem tržišta lokalnom stanovništvu.

U Remanum igra uključuje izgradnju vrlo moćan sistem proizvodnje: svaka zgrada je automatski proizvodi robu, sirovine i ako ima dovoljno prostora u skladištu. Vaš zadatak u Remanum online će stvoriti takav efikasan proizvodnog lanca, tako da je svaka grana je radio vrlo učinkovito. Najvrednije stvari donose nekoliko co-working industrije.

Možete igrati Remanum i proširiti svoju proizvodnju. Uz pravilan razvoj, proizvodnja će vaš daje više robe. Da bi vaše bogatstvo i ugled mogao rasti Remanum online, potrebno je da redovito ulagati u takve ne-proizvodne zgrade, na tržištu, skladište i luku.

Igra Remanum nemaju dominirali bogatstvo. Će vam pomoći da se popne na najviši korak u rangu ugleda, to će biti potrebno da doniraju novac i robu, i da se posvete dobrobit grada. Redovno učestvuju u glasanju ili predložiti kandidata koji se biraju senatora u Remanum online. Političari imaju veliki ugled i odlučiti kako će razvoj grada. Senator sa najvećom reputacijom će postati car Remanum igra kasno u krug.

Vodite računa o svom sposobnost za rad i solidarnost građana u Remanum igru! Postoji mnogo različitih javnih zgrada u Remanum, koje se odnose na sve građane i igrače u gradu.

Svaka igra rundu u igri Remanum traje 6 mjeseci. Igrač sa najboljim ugled na kraju okruglog osvaja igru ​​i postaje car Remanum. Grad s najboljim ugled i igrač s najviše imovinom (po broju stanovnika) će biti nagrađeni odvojeno. Početi graditi svoj proizvodni sistem Remanum online upravo sada!

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more