Bookmarks

Panzar

Alternativni nazivi: Panzar

Game Panzar - zarazna MMORPG online igra sa velikim borbenim sistem i igranje uloga komponentu. Bilo je ovo original akcija u mrežama zahvaljujući neta društvo Panzar Studio. Programeri su učinili sve što je moguće da se predstavi korisnicima s projektom u kojem su poštuje tradiciju najbolje igre interneta, a tu je i prostor za nove uzbudljive elemente cjelokupnog pažnju onih koji počinju da igraju Panzar. Ako vam se sviđa vrtoglava avantura, priliku za obavljanje podvige u areni, opasno putovanje kroz različite lokacije - Panzar online na vašem ukusu!

Da bi postao stanovnik nevjerojatno prekrasne svijeta trebate Panzar registraciju. Da biste to učinili morate popuniti nekoliko polja poseban oblik. Pružiti informacije kao što su e-mail adresu i lozinku. Onda prepisati kod sa slike i unesite promotivni kod željenu liniju. Zatim kliknite na "Finish". Imajte na umu da je registracija u samoj igri Panzar je dokaz da ste prihvatiti korisnički ugovor. Kreiranjem računa, lako možete preuzeti klijenta. Naravno, pod uvjetom da odgovara na minimum konfiguraciji računalo:

- operativni sistem Windows XP / Vista / Seven;

- CPU Inter Core 2Duo, 2. 4 GHz;

- card Nvidia GeForce 8800 / Radeon HD 3870 512 MB

- 2GB RAM-a;

- slobodnog prostora na tvrdom disku 4GB.

Stepping na fantastičnu zemlju, morate izabrati rasu i klasu, koji su najrelevantniji za svoj lik. Postoje četiri trke i osam svojim klasama. Orci su Berserkers i tenkovi, ljudi - paladina i inkvizitori, da gnome - strojevi i inženjera, i vilenjaci - magovi i čarobnjaci. Svaki lik u igri ima svoje jedinstvene sposobnosti. Na bojnom polju, svaki igra ulogu. Međutim, postoje osnovne karakteristike, koji su obdarena sa svim likovima u većoj ili manjoj mjeri. To je velika vještina, brzina napad, mana, energija, pogona i drugi. Između kontrakcije, od vas će biti uključeni u pumpanje svoje vještine, kao i da se poboljša efikasnost oklopa i oružja.

Što se tiče objekata koje možete koristiti u igri, glavnu ulogu, naravno, ima oružje. Ona je podijeljena u blizini i daleko. Osim toga, svaki razred ima mogućnost korištenja određenih oružja. Armor je bez sumnje jedan od glavnih elemenata koji treba voditi računa u pripremi za bitku. Da biste to učinili, posjetite kovačnici ili radnju. Više Panzar igra pruža priliku da uživaju u raznim napicima, amajlije, runa, pa čak i nakit.

Igra je postavljena u prostranom lokacijama. Noć pakleni poljoprivrednici Bay snjegović, maglovito fazi, ribari meteorita Citadel alhemičarima ORC Barn, Fort kanibali, Quarry patuljci hram Orcs Arena gospodari rata i opsade močvare tvrđava - to su mjesta gdje se ide svima koji su igru igra Panzar. Na putu će biti puno zanimljivih zagonetki preko koje će morati razbiti glavu, kao i većina nezaboravan potraga poslova da se nosi sa snagom da samo hrabri i Assertive.

Da bi uspješno implementirati naše planove, to je bolje da se pridobiju podršku prijatelja. Panzar igrati mnogo zanimljiviji, kao čestica hrabrih zajednice. Prvo, zajedno to će biti lakše poraziti neprijatelja, i drugo, u slobodno vrijeme, možete se zabaviti mentalne brbljanje.

Ma sve do nivoa, otkrivanja novih aspekata zapanjujući igra svijet. Što je viši nivo, to je veća postaje svoju moć, i slava podviga raste brzinom zvuka. Osim toga, ugodan trenutak u osvajanje svakog sljedeću razinu je dar u vidu novih talenata, koji je posjetio oltar, vi ćete biti u mogućnosti da se razvije i pretvori u do tada nepristupačnom vještina. Nemojte prestati na pola puta! Vaši napori neće proći uzalud! Radost pobjede nad moćnim neprijateljima - najbolja nagrada za svakog ratnika! Osjetite okus pobjede ove koristeći Panzar online! Neka Sreća prati vas sa osmehom,

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more