Bookmarks

OhMyDollz

Alternativni nazivi: OhMyDollz

Igra OhMyDollz - je savršena kombinacija online igra i zajednica web stranice. Kreirajte svoju lutku - odabrati svoj boju, oči, kosa, stil i još mnogo toga ...

Vi ćete igrati igre OhMyDollz i gledati svoje dummy napreduje u igri, morat ćete obratiti pažnju na svoj elegantan izgled, u kupovinu, da se dokaže da je savršenstvo sama! Dollhouse igra će vam dati mnogo avanture do kraja svog lutka je postao najpopularniji!

Prije predstave OhMyDollz , da li vaš kompjuter zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp; Pridružite u igri & nbsp; OhMyDollz neće uzeti mnogo vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; pristup site & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite korisničko ime;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite sigurnu lozinku, i ponavljam;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Molimo vas da unesete ispravnu e-mail;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Napišite godine njegovog rođenja,

6. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite i laquo; up & raquo; i OhMyDollz Registracija je gotova.

ste oduvijek željeli biti supermodel? Ili žive život poznatog pevača ili glumica? Zatim OhMyDollz online je napravljen posebno za vas! OhMyDollz igra će vam pokazati modni, ukras, savršen stil, luksuzno opremljeni apartmani i vještinama zavođenja! Vi ćete OhMyDollz igrati i živjeti potpuno novi i glamurozan život! Online igre OhMyDollz dizajniran da zadovolji potrebe mladih glamuroznih djevojaka. Ako ste zainteresirani za ovaj način života, a sanjate o tome na dugo vremena, igra nudi, barem, da izvrši svoj želju na virtualnom nivou.

U OhMyDollz online , od vas će biti atraktivna i lijepa, zavodljiva žena, od kojih je jedan gubi glavu! Odaberite svoj izgled, frizuru, šminku i boju kože. Vaša mašta ne poznaje granice u igri OhMyDollz. A ovo je tek početak, jer sada živite u fantastičan vila koja se samo čeka da bude uređen po tebe. U radnji igri OhMyDollz, možete kupiti što god želite i koliko god puta želite. Ti se ne sviđa vaš crvenu haljinu više? Želite li kupiti novi blagavaonu u OhMyDollz online ? Misliš da, dragi moj pas odgovaraju vašem stilu? U radnji igri OhMyDollz, naći ćete sve što ti srce želi.

U OhMyDollz online možete odlučiti gdje želite da radite. Ne zaboravite da steknu iskustvo, da poboljšaju svoje talente i dalje vaše karijere.

U igri OhMyDollz online imate priliku da učestvuju u modnoj reviji i osvojite vrijedne nagrade. The Doll House igra i dalje vrti oko bizarne dom, prijatelje, djevojke i, naravno, vaše ljubavnici. Igra se OhMyDollz nudi vam mjesto gdje se slobodno može se izraze. Flirting kao ludi, i zavesti žene u seriji sa svim vrstama trikova!

Igra OhMyDollz također ima dobro razvijenu društvenu zajednicu. Možete razgovarati sa prijateljima i igrati s njima. Naći ćete istomišljenika OhMyDollz online , s kojima možete razmijeniti ideje o dizajnu, modi i muškarci. Moda i razne nagrade čine glamurozni život više uzbudljivo. Igra se OhMyDollz online & nbsp; nikada nije dosadno, jer se stalno mijenja i tu je uvijek nešto novo za vidjeti, iskustvo, ili ići u kupovinu. Butici igra OhMyDollz nude širok spektar predmeta koje možete koristiti za ukrasiti svoj lutku ili iz apartmana.

U principu, glavne aktivnosti u OhMyDollz online & nbsp; ponavlja sve put kada promijenite stil vašeg lutke, zavesti muškarca, ukrasiti kuću i posjetite modne revije. Učinite svoj san i postati pupa igra OhMyDollz.

 

OhMyDollz online registracije