Bookmarks

Nightbanes

Alternativni nazivi: Nightbanes

Radujte se ljubitelji društvenih igara, jer igra Nightbanes - ovo je još jedna zamisao njemačkog programera, odmah nakon registracije prevozili da divan i uzbudljiv svijet desktop kartaških igara. Veliki dizajn, velike igrivosti, kao i bilo koji igra na ploči, ovo može a da ne izazivaju divljenje za vas očarati i dugo vremena. U Nightbanes online već okupio veliki broj igrača iz svih krajeva svijeta, a vi ste u žurbi da se pridruže vojsci kasino igrače!

Suština igre, naravno, pobijediti! Morat ćete prikupiti kartice u ruci. Okupljanje više od 300 karata, možete izgraditi palube. Evo onda moramo da se uključe u aktivnih neprijateljstava s drugim igračima, za vas, naravno, borbe treba da se završi samo pobjeda!

Za početak igre, baš kao iu mnogim drugim online igre, Nightbanes registracija je obavezna. U ovom trenutku u igri postoje samo dva dostupne sučelje dizajnerskog jezika: njemački i engleski jezik, igra je planirano da se prilagoditi i za druge koji govore ruski, na primjer, korisnici još uvijek nisu poznati. Dakle, odaberite jezik da ste barem donekle razumjeti i vjerovati svojim instinktima. U principu, upravljanje igre je jednostavan i intuitivan da shvate da je vrlo jednostavan.

1. Da biste započeli proces registracije klikom na gumb u centru bordo ekrana «Konto Erstellen».

2. Prije nego što otvorite formular za registraciju u gornjem polju, koji se zove "Kontoname», morat ćete snimiti svoju igru ​​prijava.

3. U sljedećem retku, koji se zove "E-mail adresi» će morati da se registrujete adrese svojih postojećih e-mail.

4. U skladu «lozinku», kao što možete pogoditi, morat ćete unesite jedinstvenu lozinku za ulazak u igru. Najbolje od svega, ako on će biti najpouzdaniji, tako da možete lako igrati igru ​​Nightbanes, bez straha da će napadači biti u mogućnosti to hack vaš račun.

5. Da biste provjerili sistem može biti proširen, morat ćete označite frazu «Geschäftsbedingungen gelesen ...», čime se potvrđuje njihov dogovor s pravilima korisnički ugovor.

6. Ako želite primati prepisku iz uprave sistema, možete staviti ptica ispred «Erhalte informacije», ako ne želite da primate e-poštu, ostavite ćelija prazno.

7. Popunjavanjem i provjere svih pritisnite crvenu tipku «Konto Erstellen».

U toku igre morat ćete izvršiti zadatke i zadatke predložio. U Nightbanes mogu igrati tri glavne kategorije kartica:

1. Koja je na rukama.

2. Koje mogu poboljšati karticu.

3. Su potrebne za poboljšanje palubu.

Ova igra je siguran da se žali na sve ljubitelje igre na ploči. Sada, da igra svoj omiljeni igri ne morate čekati da se za prijatelje da se okupe, potrebno je samo da posjetite site - ovdje vas čekaju stotine entuzijasta baš kao i ti! Ono što je važno, Nightbanes igrati besplatno, pa zašto ne iskoristiti priliku?

 

Nightbanes online registracije