Bookmarks

NHL 09

Alternativni nazivi: NHL 09

Procesor: 1. 3 GHz

RAM: 256MB (XP) / 512 (Vista)

Grafička kartica: 64 MB

hard disk: 3. 1 GB

NHL 09 - ovo drugo u trenutku dio popularne serije sportskih hokej simulator, razvijen za osobna računala. Odaberite svoj omiljeni tim iz bilo kojeg od dostupnih svijeta lige, uključujući i NHL '09, ruske Super lige, finski SM-League, Švedske Elitserien i konkurencija AHL farmi kluba, kao i takmičenja nacionalnih timova i veliki broj turnira, prvenstava i natjecanja. Među mnogim načina igre imaju priliku da igraju jednu igru, ili provesti cijelu sezonu, upravljanje svoj omiljeni tim. A ako će to malo čini, onda se igra NHL 09 vam daje priliku da se osjećaju u ulozi trenera jednog od timova u ligi, a od nule stvoriti tradiciju velikog kluba, stvarajući kombinaciju igrača, potpisivanje perspektivnih mladih ljudi, koji učestvuju u poslovima transfera, pa čak i sudjelovati u razvoju infrastrukture klub. Igrati u NHL 09 je moguće kako u tim i na modu za jednog igrača, stvarajući njegov štićenik i slanje na jedan od timova u ligi, a završite instalaciju stručnog štaba za svaki meč, biti u mogućnosti da poboljšaju svoje tehničke i taktičke karakteristike, ide od obećavajuće novajlija na superstar svjetske hokej.

Upravljanje

uobičajeno za čitav niz sportskih simulacija na ledu NHL 09, počela da se menja stvar, a minimalni korištenje izmjenama grafički engine. Ali NHL 09 je dobio mnogo više nego situacijske promjene u sastavu i nove reklame cilj proslave, bilo je značajno revidirani upravljanja igra, optimiziran za rad bez gamepad. Igrati NHL 09 na različite načine pomoću različitih metoda kontrole. Pojednostavljeni tip kontrole je idealan za korištenje na konvencionalnoj tastaturi, ali to lišava mnoge mogućnosti dribling i drugih tehničkih elemenata poen. Profesionalna tip kontrole ima širok spektar postavki i različitih složenih elemenata, uključujući i snimke sa zakašnjenjem, lažni zamah i elemente moždanog udara. Međutim, da biste koristili ovu režim kontrole tastatura je gotovo nestvarno u NHL 09, igra je na kontroleru će zahtijevati dodatne sate na savladavanju tehnike.

razine težine

započeti svoje putovanje u svijet visoke hokej NHL 09 će nam ponuditi s najlakši razine težine, gdje će biti smanjen za upravljanje igrač koji je samo tri tipke i strijelom i ciljem u određenom uglu računar će preuzeti. Što je veća svoju vještinu će rasti, lakše će postati da igrati čak i sa najjače kandidat i da sačuva duh sporta i nivo težine proširenje upravljanja tim će morati poboljšati. NHL 09, igra ima u tom pogledu širok spektar mogućnosti. U upravljanju tim, možete napraviti sami par triple napad i obranu, za izbor najuspješnijih kombinacija u većine i manjine, izaberite taktike za svaku razinu, uzimajući u obzir individualne osobine svakog igrača, iako je moguće da se povjeriti sve virtualne pomoćnike. Sve u igri 5 nivoa težine, gdje je vještina igre brzine kretanja i preciznost brzinu vašeg protivnika će rasti i sa njim, vaši igrači će biti greške u igri. Uz sve ovo, može dati dodatne teškoće priručnik čiji je cilj bacanje pak ili nezavisni igranje Mijenjanje jedinice.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more