Bookmarks

Metal War Online

Alternativni nazivi: Metal War Online

online igre metal rata Online --session online igra sa klijentom koji prevozi članovi globalnog sukoba u Sci-Fi podešavanje. To je svijet u budućnosti, u kojoj se dešava rat bjesnio za oblast resurs potrebne za drugog kako napraviti umjetni krv. Može vas iznenaditi i pitati zašto mi je to potrebno? Činjenica da je sintetička krv ima posebna svojstva i različite kvalitete nego prirodni. Sve je počelo sa neopisiv lokalni sukob između dvije korporacije. Ali sukoba između dva titani, od kojih nitko nije htio propustiti zasedi, ubrzo otela kontroli. Vojni događaja kao vatra, širenje sa zastrašujućom brzinom širom svijeta, uključujući donošenje mnogo učesnika. Plaćenik organizacija intervenisala i situacija je pogoršana u ekstremnim. Niko ne zna šta je ishod ovog masivnog klanje, ali imaju pravo da učestvuju nikome.

Kako bi se igrati igre metal rata Online potrebno je da preuzmete i instalirate klijent. Da biste to učinili, računalo mora ispunjavati sljedeće uvjete minimalne sistemske:

- instaliran operativni sustav Windows 7 / Vista / XP SP3;

- procesor Intel Core 2 Duo ili X2 AMD Athlon 64 3. 0 GHz

- card 512 MB NVIDIA GeForce 9500GT / ATI Radeon HD 3450;

- 2 GB RAM-a i 4 GB slobodnog prostora na tvrdom disku.

Preuzimanja klijentima prije nego metal rata Online registraciju. Napravi nalog kako slijedi: adresu e-pošte, lozinka (ponavljanje), nadimak i slova sa slike. Upis u igri metal rata Online - neka vrsta zahtjev za poziv da uđe u igru. Budući da je igra metal rata Online je sada u fazi zatvorenog alfa test, primit ćete e-mail pismo koje i dati željeni pristup .

Po prvi put se nađete u gradskim područjima Australije, te će početi od borbenih putanje. Morate izabrati stranu u koju će se pridružiti. Ali to ne znači da trebate zavet vernosti i struktura ne može se mijenjati. Vi može Metal rata Online igraju sastav Global Resource Network ili Morgan Industries. Prvi je nova vrsta komercijalna organizacija. Ekskluzivna prava na moje actinolites rijetke vrste u Australiji - adut, a da mu dam organizacija namjerava nikoga. Drugi - vodeći proizvođač metala, kompozitnih i sintetičkih materijala. Ova multinacionalna kompanija, čija povijest seže do 1903. Na skali od proizvodnje i uspješan istraživanje i razvoj ulio povjerenje članova organizacije koje imaju svako pravo da posjeduje vrijedne resurse. Tko zna, možda se ne bi dogodilo između sudara, ako to nije razvijen u 2005. profesor Beloyartsev "plava krv". Ali to se dogodilo ono što se dogodilo. A sada za korisne osobine popularnog zamjena za ljudske krvi, mnogi hrabri ljudi spremni da ospori bilo koga. A ako se slažete da Zaklati njegovih neprijatelja, a da se proglasi njihova prava?

igraju metal rata Online Vi ćete biti koristeći tehniku ​​četiri klase. Specijalizirani strojevi u istraživanje, napad, artiljerije i popravak. Oklopna vozila napad (BSHM) predstavljaju glavne borbene snage. Oni su teško naoružanih i mogu uništiti sve na svom putu. Transporti inženjersku podršku (TIP) imaju mnoge funkcije. Ovaj popravak na bojnom polju, i instalacija minskih polja, i stvaranje elektromagnetske smetnje. Većina malih izviđanje vozilo (BRM) su takav zadatak pred njim, kao što je inteligencija sa kojom se uspješno nose s obzirom na visoke i pokretljivost. A mobilni sistemi artiljerije (MAK), naprotiv, vrlo velika. Oni su u stanju da eliminiše strukturu tla i nanese štetu, čak i iz velike udaljenosti. Sve ove vojne jedinice da pomognu osvojiti bitku, a ne postignu željeni.

igra kartice metal rata Online do dva - ". Australijski grad" je "baza u pustinji" i U ovim ratne zone, a sadašnji razvoj događaja virtuelni rat. Igrači će moći da uzme dah u posebnim hangarima. Oni imaju za cilj da bi se gdje perekentovatsya između bitaka, da popravi borbenih vozila i kupiti opremu za poboljšanje.

Ako je vaše srce žudi za avanturom, a budućnost beckons svoje neistražene, MWO Igra - upravo ono što vam treba! Programeri pokušao da korisnici su razočarani, a uskoro je obećao da zadovolji nove detalje igranja. Pridružite se sada! Sretno i ugodna igra!

 

Igra Metal Rat Online registracija