Bookmarks

KlanZ

Alternativni nazivi: KlanZ

KlanZ & nbsp; Online & ndash; strategija Trading Card razvio u strip stilu. Kao što je planirano programeri zemljište i ndash igre; je priča o metropole. Događaji se kreću na ulicama. Svaki novajlija igrač postaje vođa tima, koji se sastoji od osam karata-boraca. Da bi se dobilo kredibilitet u gaming svijetu imaju više puta se uključe u bitku, da misle kroz svoje postupke, da nauče kako da pokupi karticu. KlanZ & nbsp; & nbsp; Play & ndash; znači da učestvuju u borbi za vlast u gradu, on traži da osvoji mnogo turnira, sija u vrućim bitke da iznenadi drugima sa svojim prekrasnim kolekciju kartica. Tokom igranja ćete stalno se pobrinuti za popunjavanje paketa . i moram reći da će se uvijek pojavljuju nove vrste kartica, tako da je ovaj proces će biti zabavno. Da bi se postigao veći uspjeh, korisnici su često u kombinaciji u klanove. Ako ste uspjeli naći dobre saveznike će biti u mogućnosti da dovesti do slave brže. Ne gubite jednu minutu, vrijeme provedeno s KlanZ & nbsp; Online obećava da će biti vrlo zanimljivo!

Sve što je potrebno za igru ​​i ndash; pristup internetu, moderan browser i konfiguraciju računar prosjeka. Sistemski zahtjevi su prilično skromni, savršeno prilagođena opcija je PC sa sljedećim parametrima:

- operativni sistem Windows / 2000 / XP / Vista i puta; 32 / Sedam ,

- CPU Intel Pentium i Iota; i Iota, i Iota; , 800 Mc , ,

- 64 MB grafičke kartice;

- 256 MB RAM-a.

Pristup projektu ćete dobiti nakon što prođe KlanZ & nbsp; Check. Vi vrlo brzo stvoriti račun. Na kraju krajeva, to je potrebno da se popune u nekoliko polja: ime, adresu e-pošte i lozinku. Default korisnički ugovor, tako da bi bilo bolje da se unaprijed upoznat sa pravilima.

Dakle, kako bi se uspješno igrati KlanZ treba da se bavi sa svim njegovim elementima. Svaki igrač odabire prvi avatar. Možete uzeti muški ili ženski & ndash; ovo je kako želite. Za borbu protiv upotrebe kartice koje imaju određene karakteristike, naime, gubitak snage, kapacitet, bonus nivo jedinstvenost. Na stolu pasti četiri slučajnim kartice. Borba sama će se sastojati od četiri kruga, osim ako naravno netko ne prije pobijediti. Vi, kao protivnik će imati rezerve života i energije. Energija utječe na napad karticama. Od iznosa koji su ostali u rezervi životu ovisi pobjede. Dakle, u početku su igrači imaju 4 kartice, 12 života i 12 energije. I više napadaju više šanse za izazivanje štete na protivnika.

Igra nudi korisnicima Klanz 5 formata. Ovaj turnir Arpad (dostupan od nivoa 10, obavlja se svakodnevno na stadionu), Guild Wars (traje čak 5 nedelja), mini-turnira (stvorio igrača), Nacrt (mali turnir u kojoj su igrači otkrivaju pojačala, a zatim demontiraju karta ), zapečaćena (izvedeni iz 24 karata igrač mora izabrati 8).

Još uvijek tako važan trenutak kao događaja. Oni mogu osvojiti karticu i kilograma. KlanZ & nbsp; igre vam nudi igra događaje zove opozicija, hrabrost, prisebnost. Pored svega toga bogate gameplay različite zadatke. Na primjer, možete uzeti na takve zadatke kao dnevno, tjedno, lutrije, naslova, i tako dalje. D. Osim toga, vi ćete imati priliku posjetiti tržište i dućan kupiti sve što vam je potrebno.

& nbsp;

Vjeruj mi, ulazak u gaming zajednice, da ćete zaboraviti na sve dosadno. Ova igra kartica je tako zatezanje vježbe, vi ćete opet i opet vratiti na to. Baubles svoje talente, ugasiti svoju ambicije, osvajanje rukovodstvo i osjećati stvarno sretan čovjek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more