Bookmarks

Irod

Alternativni nazivi: Irod

& nbsp;

Irod online & ndash; browser-based socijalne strateška igra, u kojoj uspješno kombinira istorijskim trenucima i fantastičnim elementima. Radnja se odvija na kontinentu Boga, gdje su snage dobra i zla suprotstaviće jedni druge. Vaš glavni zadatak & ndash; da se bori protiv tamne vojske, na čelu sa Herod. Za brisanje zemlju zla, možete uzeti pomoć legendarnog heroja različitih vremena. Migracija iz jedne ere u drugi kroz stoljetne Gates, vi ćete biti u mogućnosti pronaći i privući vojsku velikih ljudi koji znaju ništa o ratu. & nbsp; I to povećava svoju snagu i uticaj namaza! & nbsp; Play Irod & ndash; To znači da se uključe u razvoj grada, da putuje kroz vrijeme, da učestvuju u velikom epske bitke, naći pouzdane saveznike i rade dobra djela, zbog svijetle budućnosti čovječanstva. Koristite oružje i magije, nastojati da se postigne cilj. Samo tvrdoglav volju da uspije i postane istaknuti ličnost!

Da bi doživjeti uzbudljive avanture, da se registruju u igri Irod. Kreiranjem računa, morate popuniti obrazac sa takvim poljima:

- prijavite se;

- lozinku;

- ponovite lozinku;

- e-mail,

- sigurnosni kod.

Nakon uvođenja potrebnih informacija, provjeriti da potvrdi da je prihvatanje Pravila i hrabro pritisnite & laquo; Pošalji & raquo;. Ne brini, da je konfiguracija računala nije pogodan za igranje. Sistemski zahtjevi su zaista minimalne. Ako imate vezu internet i moderan preglednika, možete uživati ​​u jednom od najzanimljivijih virtualnih zabave.

Irod registrirajte Učinite svoj punopravni stanar vanrednih svijeta, a sada morate početi svoje dužnosti. Prvo, vodi računa o razvoju grada. Prije svega je potrebno da se poboljša gradske vijećnice do 10. nivoa. To će dati priliku da se pridruže jednoj od tri zemlje. Također, i drugih objekata, kao što su banke, trgovine, štale, riznica, stanovanje, krivotvoriti potrebna vaša briga. Oni mogu popraviti kako bi se poboljšala potencijal igre, koji je prvobitno osnovana. Drugo, morate proći kroz Kapiju vijeku pronaći heroja i prisiliti ih da se bore u redovima vaše vojske. Vidjet će se sastati takav poznati likovi poput Scipio, Mardonius, Leonid, Hanibal, King Arthur, Spartacus, Merlin, doktore, Pompej Veliki, Atila, Džingis Kan. Najvjerojatnije, vi ste čuli za njihove podvige i ne mora da objasni šta korist može donijeti ovih iskusni vojnici. Treće, svakako je potrebno razdobyvat St. Eloy kamena čestice. Uz njihovu pomoć možete pozvati u pomoć i iznad likova. Prikupiti šljunak Eloy mogu biti na različitim mjestima i epoha. Pokušajte da ne propustite ništa, zbog toga i uspjeh! I na kraju, četvrti i ndash; izvođenje borbene misije, borbu za gradove i regije. Morate nemilosrdno uništiti tamne stvorenja koja i nastojati da nerviraju ljudi. Otvoyuyte kontinenta od zla Heroda. Razvoj, dođete do trenutka kada treba da se uhvati u koštac s tim u Abisalle. Tip & nbsp; tokom igranja iskustvo će pomoći osvojiti mrzio neprijatelja.

Za igrati online Irod Morate odabrati jedan od postojećih rasa. Da će se na kraju pripadati. Stanovnici koji su spremni da stanu protiv zla smrti su podijeljeni na ove rase:

- Savez Pleme (hrabar, diskretan, visoko inteligentan, ne odstupaju od svojih ciljeva, i mogu iskoristiti teškog naoružanja i zatražiti pomoć crne magije);

& nbsp; - The Empire Nobles (pravda-voli branitelji domovine, koji su poznati kao Noble);

- United Plaćenici (nomadskih plemena koji vjeruju da mogu osloboditi čovječanstvo od navale i da su spremni da se bore i na moru i na kopnu).

online igre Irod preporučuje praćenje za vojnu dostignuća i prestiž. Ovo je prilično važne aspekte koji određuju svoj položaj u svijetu igri. Također, potrebno je da uštedite novac. Postoje dvije vrste valute. Zlato je češći nego dijamanata, koji je dostupan kroz korištenje dodatne funkcije igre. Potrebno je da obnovi zalihe tako važan resurs kao hrana. Bez toga bilo kojem obliku ili održavati vojsku. Inače, u odnosu na vojnike, više broj je pod vašom komandom & ndash; to bolje. Ogroman jaku vojsku & ndash; osnovu borbene snage. Dakle, samo naprijed, jer je sve u vašim rukama!

Irod Predstava će biti više udoban kao dio saveza. Ako mislite da snagu da bude glavni, stvoriti svoj savez. U suprotnom, pridružiti postojećih. Zajedno sa prijateljima, bez testovi se ne bojim! Proširiti utjecaj je zadovoljstvo!

Irod igra je čeka za vas i spremni da daju dobar dojam! Pridružite se sada i ndash; i nikada nećete požaliti! Provedite slobodno vreme zanimljiv i bogat! Neka svi vaši planovi su provedene!

 

Irod online registracije