Bookmarks

Heroes of Might and Magic V

Alternativni nazivi: HoMM 5

Heroes of Might and Magic 5 - računalo strategija igra. Kao i svi prethodno izdate serija igre Heroes of Might and Magic, igre Heroes V je ažurirana verzija od turn-based igara. U igri Heroes of Might and Magic V je razvijen od strane ruske kompanije, a objavio francuski. To nije zato što je nastavak jedne nove priče sa novim likovima. Ali ne nekoliko ideja kopiran iz igre Heroes of Might and Magic 4.

Igra Heroes 5 igra, naravno, ništa ne košta, ali je potrebno za preuzimanje Heroes of Might and Magic 5. No, u cjelini prije nego što pokrenete igru, preporučujemo da se upoznaju s organizacijom igre sa ovim komentarom i video osvrt na internetu.

Igra Heroes V koristi ono što je sigurno parametri kao u trećem i četvrtom igre. No, stvari se kreću u potpuno novi univerzum sa novim teritorijama, odnosno kartice. Generalni problem igre su isti kao u prethodnim dijelovima.

Igra HoMM 5 promijenili princip razvoja heroja. Glavni junak ima samo trinaest vještine. Kao što je u trećem dijelu Heroes of Might and Magic, igre Heroes 5 heroj ne može umrijeti u borbi, a gdje je da mu je vojska čudovišta, pa u skladu s tim, i obrnuto. Junak samo sa smrću sve svoje ratnike napustio igru ​​i u kafane, gdje on može dobiti.

Većina likova i stvorenja pripadaju određene frakcije. Ih u igri Heroes 5 šest do osam dodatke postaje: Orden Reda, Akademija Magic, šuma Alliance, Inferno, nekropole i Lige Senki.

Naravno da ne, gdje svi likovi bez oružja - magije. Ovaj sistem je sličan u igru ​​Heroes of Might and Magic 3. i pored toga, kada je junak izgubi korištenje magije Manna - energija za magiju.

putujete u svrhu zavoёvaniya gradova. Dozvoljeno je da jedan grad dnevno. Za sve frakcije javljaju samo neke različite strukture, kao i sve slične jedna drugoj. No, važno je da se u svim gradovima postoji igra:

• Kuća od mudraca;

• Forge;

• Market;

• Skladište;

• Konoba;

• Mages Guild;

• Fort;

• Citadel;

• Castle;

• brodogradilište;

• stanova bića.

House of Elders - za dnevni profit od 500 zlata.

The Forge - za nabavku strojeva za bitke.

tržišta - za razmjenu i prijenos sredstava, i artefakata.

Warehouse - kako bi dobili jedan resurs.

Konoba - za potpisivanje na likove i dobiti ostale informacije.

Mages Guild - da uče magiju.

Fort - za jačanje grad kao posljedica citadele.

Citadel - za zaštitu grada.

Dvorac - za zaštitu grada.

brodogradilištu - za gradnju brodova.

stanova bića - za potpisivanje na bića.

za izgradnju je potrebno gledati izbliza. Kao što je općenito, a lokacije neprijatelja.

Igra Heroes of Might and Magic 5 potpuno ažuriran u trodimenzionalnu grafiku. Također, novi načini "Duel" i "Duel 3 na 3".

Nadamo se da ćete već u potrazi za gdje za preuzimanje Heroes 5. Nakon utakmice Heroes 5 zaslužuje pažnju. Nije ni čudo što osvježena i to postaje više korisnika.

Borba protiv svojih prijatelja ili protiv računala. Oživite svijet mašte heroja. Imati lijepo igra! Hvala vam za vašu pažnju.

 

Heroes of Might and Magic V