Bookmarks

Big Farm

Alternativni nazivi: Gudgejm Big Farma, Big Farm Big Farm

Big Farm - ovo je interesantan bazirana na pretraživaču multiplayer igra o farmi. Kompanija Goodgame Studios je stvorio fascinantnu priču i šarene gameplay, vodeći računa o interesima igračima. Goodgame Big Farm - ovo je prilika da nauče kako da vode svoje poljoprivrede, da postane najbolji farmer godine, kao i zabavno da prođe vrijeme. Mislim da je svaki drugi korisnik će morati da probaju Igra Big Farm. Osim toga, kao što je igračka povući bilo kojeg računala, kao većina nepretenciozan sistemski zahtjevi: Bilo preglednik, Internet dostupnost, i, naravno, na PC-u.

pred Veliku sjetvu polja i sakupljanje jaja, potrebno je da počnete da napravite račun. Da biste to učinili zahtijeva registraciju u igri Big Farma. Uz ovaj izraz, kao i uvijek, da li mislite da vam je potrebno da unesete mnogo informacija, slika i kod uz potvrdu na mail... No!!! Big registracija Farm - ovaj proces minuta da je potrebno da ispuni sve tri linije:

 • Imya korisnik (Prijava)
 • Adres e pochty
 • Parol

Ostalos kliknite na"play jednom"i možete odmah igrati u Big Farma!

Zamislite Eared polje, procvat vrtova, lubenica, dinja Bashtaev, korlati domaćih životinja i ptica, moćan kombajna i traktora, vjetrenjače, hangari... - I to je sve tvoje, ti si vlasnik bogatstvo!!! Uhvati? Onda samo napred, jer u ovoj industriji ne može sjediti. Farma vrlo profitabilan posao - ali i zahtijeva rad.

Kako korisno igra Big Farma:

Dlya Prvo moraš naučiti barem neke osnove.

  Tako vlasništva aktivami
 1. vlasništvo nad zemljištem, i
 2. Obschenie partnerima, restorani, transakcije, držeći torgov
 3. Uchastie zadatke i dovršavajući zadatke i na taj način razviti logiku, mentalne deyatelnost
 4. Obuchenie finansijske pismenosti i torgovli
 5. Uchastie takmičenja, naredbe i druge redovne aktsiyah
 6. Sotrudnichestvo i interakcija s drugim igrokami
To će pomoći slatka djevojka po imenu Tessa Townsend. To govori da je kompanija vam je naslijedila od starog Uncle George. Nažalost, godinama uzimati svoj ​​danak, i ujak ne može podržati ekonomiju u red. Sada imate priliku da postane prosperitetna poljoprivrednicima sa profitabilno poslovanje. Za uzgoj je potrebno sredstava. Novac se može zaraditi na razne načine:

 • obavljaju različite zadatke, za koje zaradite bodove i podarki
 • Dostigat novi nivo, za koju naknadu poluchish
 • Mozhno zaraditi novac svakodnevno igraya
 • Suschestvuyut određene zadatke samim tim, možete dobiti zoloto
 • Nu i na najgore, uvijek možete kupiti zlato u radnji na lokaciji igry

Chtoby farmi procvjetao i stvaraju dohodak, trebalo bi odmah posijati polja, zalivanje, uništiti štetočina i korova, žetva, proces je i prodavati proizvode. Da biste to učinili, potrebno je da kupite opremu za agro - obrada - traktori, sevalok, stabala. Za izgradnju sistema za navodnjavanje, da imaju dobru žetvu. Build hangari, skladišta, mlinovi i čišćenje za preradu i skladištenje proizvoda. I naravno, zaposliti radnike, jer ti si jedan ne nosi sa dnevno opterećenje. Isto važi i za uzgoj domaćih životinja i ptica. Moramo ih, nahraniti čistim, sijeno, kupite najbolji hranu, prikupljanje jaja. Potrebno je izgraditi korala, farma, separatori, mužu sistemi, oprema i zaposliti ljude.

Evo još jedan problem - zaključivanje ugovora sa restoranima, kafićima i distribuciju boda za opskrbu vaše svježe i kvalitetu mesa, mliječni proizvodi i voća i povrća. Mora se voditi računa, i na razmjenu roba sa partnerima na tržištu, kao i kupovinu novih biljnih sorti i rasa svinja, krava, patke, kokoši i kunića. Šta drugo očekujete kada igrate u Big Farma, tako da je produžetak njihove imovine, kupiti novu zemlju.

Dakle, u toku igre ste dobili sposobnosti upravljanja osobljem, agronom, finansijer, naučiti kako uspješno trgovati i poslovati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more