Bookmarks

Getamped 2

Alternativni nazivi: Getamped 2

Igra Getamped 2 - besplatan multiplayer uloga-igranje arkadna igra sa trodimenzionalnu grafiku iz japanske kompanije CyberStep, Inc. Projekt će podsjetiti korisniku da igraju dobre stare 90-ih godina. Vi ste na čekanju za uzbudljive bitke i uzbudljive misije. Vi se prenose u budućnost, odnosno u 2120. Bilo je i ove godine obilježen činjenicom da su ljudi bili u mogućnosti da se ide dalje galaksije i napraviti kontakt sa ljudima koji žive na drugim inteligentnim planeta. Prvo ćete proći obuke, koji će pomoći da nauče osnove igre. Moram reći da da shvate gameplay neće biti teško, jer je sučelje je jednostavan i intuitivan. Ali ne treba zanemariti ni fazi treninga, kao Getamped 2 online karakterizira različite nijanse, da shvate da je često sama ne mogu. Nakon uspješnog završetka "test-drive" početak reprodukcije GetAmped2 u punoj snazi. Vidjet ćete mirnu ruku da uništi veliki broj neprijatelja, za obavljanje složene zadatke, učestvuju u svim vrstama borbe, i na kraju postaju toliko sigurni u vlastite sposobnosti, ne boji se da se bori protiv teških gazda, zastrašujuće je već jedan od svoje vrste. Između vruće bitke možete braniti istinu u verbalnom dvoboe sa tvrdoglavom članovima reda. Ove pauze će pomoći ne samo da se odmori između kontrakcija, ali će pružiti priliku da pokažu svoje vlastite inteligencije.

Možete igrati GetAmped2 besplatno, pod uvjetom da je računalo zadovoljava sledeće popis potrebnih parametara:

- OS Windows (2K / XP / Vista / 7); ,

- procesor Intel Pentium III 1. 2 GHz; ,

- kompatibilan s DirectX 9. 0 ili iznad;

- 256 MB RAM-a;

- Internet priključak 128 kbps.

Možete ući u igru ​​preko Facebooka, da se registruju na zvaničnom sajtu. Getamped 2 Registracija traje samo trenutak. Morate unijeti sljedeće podatke: korisničko ime, e-mail adresu, lozinku i ime foruma. Nakon preuzimanja igra, vi ćete uroniti u ugodnoj atmosferi, ne žele da napuste čak i nakon nekoliko sati igre.

Getamped 2 može igrati na tri načina: Turnir (singl i tim borbe za 8 osoba na jednoj strani), Misija Defender (parcela zadataka, borba protiv drugim likovima, tim je dozvoljeno 4 osobe) i Ulica Fighting (Grand bitke koje uključuju i do 20 ljudi, a način rada s tri faze i bez ikakvih ograničenja). Naravno da je bolje početi malo više nego razočaran da se vidi kako je utakmica završena, jedva ima vremena da se pokrene kada nepromišljeno odmah poduzela kompleks režima. Dakle, jeste li spremni za neverovatan avanturu, a vi ste prirodno zainteresirani sa kojima se bori. Ovdje treba reći da će biti takmičari ne manjka. Na putu će se sastati i kiborzi i zombija i sve vrste čudovišta, i mnogo drugih zlih duhova. Zalihe na oružje da ubije gužve ovih vile stvorenja. Usput, oružje treba izabrati pogodan za heroja. Nakon što su svi likovi imaju karakteristične osobine, što znači da se mogu držati različite vrste oružja. I zapamtite da uništi cijeli mob, spremni ste da se vrhunac - strašna bitka sa šefom.

Dobra stvar je prilagodbe karakter. Vi ćete biti u mogućnosti da uređujete kože i avatara. Osim toga, vi ćete biti u mogućnosti da dijele jedinstveni koža od drugih igrača. Stvoriti lik sličan likovima omiljenih crtanih filmova i zabavite se!

Važno je napomenuti da je projekat pored zarazna igrivost daje mogućnost da pronađu dobar pratiocima. Pokušajte dvostruku radost, ima uspjeh u igri, plus komuniciraju putem in-game pošte i chat s prijateljima. U pravednosti treba napomenuti da je igra Getamped 2 se odlikuje mnoge funkcije. Među njima su originalni dizajn zvuka i svijetle grafike i dinamiku parcele, i razne zadatke. Sve to možete cijeniti samo ako se pridruže u zabavi Gaming zajednice. Da ne gubimo malo! Uostalom, pred tako mnogo zanimljivih stvari! Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more