Bookmarks

EverQuest II

Alternativni nazivi: EverQuest II

& nbsp;

EverQuest II Online & ndash; multiplayer uloga-igranje igra sa velikim bitkama i epske priče. Igrači će još jednom ponuditi upečatljiv svijet Norrath u kojem događaja razvila popularna EverQuest. Ali strašne kataklizme promijenio do neprepoznatljivosti. Stanovnici pokušavaju da se prilagode novim uvjetima života i stalno prisiljeni da se bore za svoju egzistenciju. Mnogi odvratna čudovišta žedni jer ste nepopravljive ozljede na isti obračun između igrača, ali postoji i potreba da se izvrši zadatke koji nije zaustavilo razvoj na licu mjesta i ndash; Ukratko, nema mira! Vaš rad na ovom svijetu je zanimljiv i raznolik. Jedan jedini Quest je oko 8000! I misteriozan mjesta koja zahtijevaju istraživanje, veliki izbor zanata čekanja zanatlija, plus uzbudljiv događaj zajedno sa svojim drugovima. Pa, ako postanete član saveza, morate rasporedite maštu rata između timova. Sve to i više postaje smisao života za stanovnike vilu virtuelnosti. Pridružite e ver q uest 2 za besplatno! Na taj način eliminirati dosade iz svoje slobodno!

da se registrujete u igri EverQuest II. Osim toga, pobrinite se da kompjuter prema potrebne konfiguracije. Minimalni zahtjevi sistema su kako slijedi:

- Windows 2000 / XP;

- Pentium IV procesor ili Athlon XP C 1 GHz;

- RAM 512 MB;

- card & nbsp; ATI Radeon 9000 ili GeForce 4 (osim serije MX) & nbsp; c 64 MB video memorije;

- DirectX-kompatibilna zvučna kartica;

- 7 GB slobodnog prostora na tvrdom disku;

- Internet je ne manje od 56 kbit / s.

U vrlo EverQuest 2 registracija & ndash; jednostavan proces. Kreiranjem računa, & nbsp; Morate popuniti u sljedećim područjima: ime igrača (naziv stanice), lozinku, potvrdite lozinku, e-mail adresa, zemlja, datum rođenja. Zatim potvrdite okvir da biste potvrdili da prihvatiti korisnički ugovor. Pretplatu na zanimljiv vijesti & ndash; automatski. To je sve, sada možete sigurno igrati EverQuest 2, zato što su zvanični član.

Prije svega, napravite svoj lik. Igra EverQuest 2 nudi izbor od 24 rasa i 16 časova. Vaš lik može biti potpuno jedinstven, posebno zbog svog izgleda podešavate osobno. Također je potrebno da odluče što će biti tako korisno raditi. To je profesija. Možete izabrati put trgovaca, zanatlija, naučiti vlastiti stvoriti različite predmete, i tako dalje. n. Početnici će jednostavno se naviknu na i razumjeti ključne točke. Tu je lijep Hint sistem. Osim toga, sučelje je lako, čak i vodu u njoj sve jasno, ne da korisnik povjerenjem!

EverQuest II igra, gdje nije potrebno biti nedruštven i drugim igračima. Na kraju krajeva, oni mogu razmjenjivati ​​vrijedne stvari da među njima istomišljenike, dijele različite Crank slučaj. Ali ovo nije obavezno! Niko je usisan u njihovom društvu, ako ne želite. Igra ima mjesto i jedna kompanija. Dakle, mislim da je to jednostavan savjet. Osim što je korisno da pridobiju podršku, ne zaboravite na pristojan odijelo. Izbor oružja, oklopa i raznih napitaka svidi. Ali to nije sve. Za reprodukciju EverQuest II Morate da savladaju tehnike borbe, učiti magiju uroka. Suck svoj lik, da ga Invincible!

Kretanje kroz razine, vi se otkrivaju nove aspekte igranja. Vremenom je online igra EverQuest 2 pruža priliku da steknu i nosače, i izgraditi vlastiti kuću. Hajde da se neguje san! Ne boj se prepreka koje će se sastati na putu! Da ne bi bio u stanju da se nose s različitim tamo goblini, Orci, zmajevi i statue oživljavaju?

Ako ste odlučili napraviti pretplatu, nemojte ga ostaviti u ormaru. Nakon igrajući igre EverQuest II Sheer užitak! Vjerujte mi, to neće morati požaliti! Sretno!

 

EverQuest II online registracije