Bookmarks

Crystal Saga

Alternativni nazivi: Crystal Saga

Igra Crystal Saga je browser & nbsp; MMORPG igre. Otvara ne samo prije nego što je beskonačno virtualnom svijetu, ali i pokazuju detaljan i fascinantna priča. Gamers CS , igra će biti u mogućnosti da učestvuju u različitim dnevno takmičenja i & nbsp; događaja. Možete odabrati jednu od pet klasa, onda, boriti čudovišta, a možda žele pronaći blago, ili imaju kućne ljubimce.

Prije predstave Crystal Saga , pobrinite se računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp; Pridružite u igri & nbsp; Crystal Saga neće uzeti mnogo vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; znak do & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite korisničko ime;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite sigurnu lozinku, i ponavljam;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Molimo vas da unesete ispravnu e-mail;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Napišite svoj datum rođenja;

6. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite i laquo; Podnijeti & raquo; i Crystal Saga registracija je gotova.

& nbsp; Crystal Saga online daje vam priliku da istražite svijet blaga, tražiti vrijedne stvari, ubijaju monstrovv i razgovarati sa svojim prijateljima. Crystal Saga će biti vrlo zanimljivo igrati, jer igra je veliki hit u Kini, jer to daje mogućnost da nauče kinesku kulturu i povijest.

grafički igra Crystal Saga se temelji na šarene anime stilu, u rasponu od prirode i završava s & nbsp; čudovišta i opreme. U određenoj mjeri, igra će vjerojatno privući najviše igrače do 25 godina. Što se tiče igranja Crystal Saga online je zanimljiv i uzbudljiv.

Odmah nakon prijave, igrači postaju učenici kako bi se brzo pumpanje iskustvo za njihovu nagradu. Nakon završetka neke važne korake Crystal Saga online , igra će početi istraživati ​​tamnicama i boriti. Treba napomenuti da su sve zadatke su usko vezana za glavnu priču CS igre. Na primjer, ako želite da se svakodnevno zadatke, kao što su Blažena kada, na primjer, treba slijediti pravila igre Crystal Saga online da biste završili zadatke. Kao i većina besplatno Azijske igre, igre Crystal Saga također uključuje automatsko obračun putanju sistem u kojem igrači trebaju samo pritisnuti meta NPC do vašeg odredišta. CS igraju dobro sa okolinom, posebno Fantasy sekvence (mape) uz pomoć svoje heroje.

Svaka klasa ima određene vještine (Bright Potok, Shadow, Triple udarac), koja se može naučiti, tako igrati igru ​​Crystal Saga će biti uzbudljivo. Ne morate brinuti ako je greška u izboru vještine u svoje vrijeme razvoja. Vi ćete imati priliku za resetiranje vještine bodova u bliskoj budućnosti CS igre. Nakon novu vještinu možete koristiti miša za povucite je na priručnu traku, a vaše sposobnosti će biti na dnu ekrana za brzi pristup. Kada se boriti čudovišta, vaš napad automatski će se koristiti u igri Crystal Saga. Možete staviti sve što vještinu napada u otvor po defaultu.

Jedan od najatraktivnijih karakteristika Igra & nbsp; Crystal Saga & ndash; je prilika za sve znakove imati par krila u borbi. Ove krila možete ažurirati i koristiti za dodatno poboljšala karakteristike heroja.

Ako ste teško ranjeni ili mrtvi u Crystal Saga online , imate dva izbora: da se ponovo roditi na licu mjesta (kristal), ili oživjeti sebe u najbližoj gradu za besplatno.

U pretraživaču MMORPG utakmicu Crystal Saga online ćete posjetiti jedinstven u svijetu. Otvorite i istražuju širok spektar predmeta i oružja. U susjedstvu grupama i uništiti barbari i divlje zvijeri, primivši opremu i slavu. Kada ukrotiti dostupan kućne ljubimce, oni će vam pomoći u borbi igri Crystal Saga.

& nbsp;

 

Crystal Saga online registracije