Bookmarks

ConquerX2

Alternativni nazivi: ConquerX2

Igra ConquerX2 browser-based online igra u kojoj ćete proširiti svoj carstvo u svemiru. U ovoj igri morate napraviti snažan mornarice.

igri Registracija je ConquerX2 na osnovu bilo kojeg korisnika. Da bi se registrovali morate ispuniti sljedeće uvjete:

1) Dajte nam svoje e-mail adresu i korisničko ime.

2) Napišite svoju lozinku i nadimak.

& nbsp;

igrati igru ​​morate ConquerX2 način da steknu moć i utjecaj. Da biste to učinili, prije svega, potreban vam je dobro razvijenu infrastrukturu i veliki broj sirovina.

Dakle, morate prikupiti razne minerala i kristala, kao i za izgradnju kuće, uključe u izgradnju svemirskih letjelica i regrutuju vojnika. Efikasna proizvodnja resursa je prvi korak u svoje carstvo.

da proširi svoje granice ConquerX2 morate igrati napada druge planete, i na taj način ste postali uspješan Buda.

& nbsp; Za to vam je potrebno da pošaljete Zvjezdane flote da se bore protiv drugih igrača.

Vremenom, vaša vojska ConquerX2 online će postati sve više i više, ali u isto vrijeme, možete brzo izgube boraca kada pređu galaksije. Programeri igre su uvijek rade za optimizaciju upravljanja imovinom flote. Dakle, postoji u nauci - fantastike igra ConquerX2, na primjer, postoji alarm koji upozorava na određeno vrijeme.

Naravno, morate obraniti svoju planetu od neprijateljskih napada. U suprotnom, sve vaše dostignuća proći nezapaženo i da ćete brzo izgubiti.

U online igra ConquerX2 postoje mnogi odbrambene kule i drugih objekata. Osim toga, ti u igri desetine zadatke koje šaljete na najudaljenijim dijelu galaksije. Na taj način, vi ćete poboljšati svoj lik i njegove trupe.

& nbsp;

Igra ConquerX2 online možete upoznati sa takvim resursima

1. stanovnika je vrlo važno resurs. Prema tome, Jezgra Rast je povećanje populacije.

2. Crystal koristi do mnogi dijelovi Proizvodnja (posebno dijelovi [ 30], , motor Brod ) i za bilo koji , i strukture odbrambene kule .

3. plin se koristi i za različitim industrijama , ali , njegova najvažnija upotreba & ndash; je do , od usluga unutrašnjih poslova sistema tijekom posude putuje. Marine transport plovila , kao što su brod da napadne , zahtijeva više plina , jer laserskim topovima , koji koristi Marinci rade plina . plin također je potrebno U velikim količinama , za kontrolu više sudovima.

4. Marinci se također smatra kao važan resurs jer su zadnja linija obrane planete.

Čak i kada je nebo dominira pobjedu u borbi flote, planeta ne može se koristiti kad su marinci na terenu nisu bili potisnuti.

Prijavite se ConquerX2 besplatne online igre sa svojim prijateljima.

Pokrenite bitka u prostoru browser game X ConquerX2! Postati najmoćniji vladar svemira i istražiti futurističke tehnologije

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more